Tekneyle balık avı için gittiği Moritanya’da öldü

ORDU 13.01.2021 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2271+ kez okundu.
 

Tekneyle balık avı için gittiği Moritanya’da öldü

ORDU’dan balık avı için gittiği Moritanya’da teknede fenalaşan balıkçı Mehmet Sağırca (50), hayatını kaybetti.   Kentte balıkçılık yapan Mehmet Sağırca, bir süre önce beraberindeki balıkçı grubuyla Karadeniz’den tekneyle balık avlamak için Moritanya’ya gitti. Atlas Okyanusu’nda avlandığı sırada bilinmeyen nedenle fenalaşan Mehmet Sağırca, önceki gün hayatını kaybetti. Sağırca’nın ölüm nedeni araştırılırken, ailesinin başvurusu üzerine cenazesinin ülkeye getirilmesi için de çalışma başlatıldı. 2 çocuk babası Sağırca’nın, Perşembe ilçesinde toprağa verileceği belirtildi. 

ORDU’dan balık avı için gittiği Moritanya’da teknede fenalaşan balıkçı Mehmet Sağırca (50), hayatını kaybetti.

 

Kentte balıkçılık yapan Mehmet Sağırca, bir süre önce beraberindeki balıkçı grubuyla Karadeniz’den tekneyle balık avlamak için Moritanya’ya gitti. Atlas Okyanusu’nda avlandığı sırada bilinmeyen nedenle fenalaşan Mehmet Sağırca, önceki gün hayatını kaybetti. Sağırca’nın ölüm nedeni araştırılırken, ailesinin başvurusu üzerine cenazesinin ülkeye getirilmesi için de çalışma başlatıldı. 2 çocuk babası Sağırca’nın, Perşembe ilçesinde toprağa verileceği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi