TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI RİZE'DE

26.02.2021 - 14:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2762+ kez okundu.
 

TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI RİZE'DE

Teşkilat Başkan Yardımcısı Demirkol Rize’deydi İYİ Parti yeni dönem Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine atanan 27. Dönem Tokat Milletvekili Adayı Fatih Demirkol, Rize İl başkanlığına gelerek İl Başkanı Av. Ayeşgül Özyanık ve yönetimini ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Av. Özyanık ”İl Yöneticilerimiz ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte, 27. Dönem Tokat Milletvekili Adayımız, İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcımız Fatih Demirkol’u İl Başkanlığımızda misafir ettik. Gerçekleştirdiğimiz tanışma toplantısında teşkilat çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. Heyecanlı ve dinamik teşkilat yapısıyla Rize’de İYİ Parti’yi en üst seviyeye çıkaracak kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz biz birlikte İYİ’yiz  Nazik Ziyaretleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz.”dedi. İYİ Parti yeni dönem Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine atanan 27. Dönem Tokat Milletvekili Adayı Fatih Demirkol, ” Rize İl Teşkilatımızda, İl Başkanımız Av. Ayşegül Özyanık, kıymetli İlçe Başkanlarımız ve yöneticilerimizin misafiri olduk. Teşkilatlarımız ve olası erken seçimlerde yapmamız gerekenleri konuştuk. Hoş sohbet için İl Başkanımız Av. Ayşegül Özyanık ve değerli yöneticilerimize teşekkür ederim.”dedi.  

Teşkilat Başkan Yardımcısı Demirkol Rize’deydi

İYİ Parti yeni dönem Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine atanan 27. Dönem Tokat Milletvekili Adayı Fatih Demirkol, Rize İl başkanlığına gelerek İl Başkanı Av. Ayeşgül Özyanık ve yönetimini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Av. Özyanık ”İl Yöneticilerimiz ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte, 27. Dönem Tokat Milletvekili Adayımız, İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcımız Fatih Demirkol’u İl Başkanlığımızda misafir ettik. Gerçekleştirdiğimiz tanışma toplantısında teşkilat çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. Heyecanlı ve dinamik teşkilat yapısıyla Rize’de İYİ Parti’yi en üst seviyeye çıkaracak kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz biz birlikte İYİ’yiz  Nazik Ziyaretleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz.”dedi.

İYİ Parti yeni dönem Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine atanan 27. Dönem Tokat Milletvekili Adayı Fatih Demirkol, ” Rize İl Teşkilatımızda, İl Başkanımız Av. Ayşegül Özyanık, kıymetli İlçe Başkanlarımız ve yöneticilerimizin misafiri olduk. Teşkilatlarımız ve olası erken seçimlerde yapmamız gerekenleri konuştuk. Hoş sohbet için İl Başkanımız Av. Ayşegül Özyanık ve değerli yöneticilerimize teşekkür ederim.”dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi