TFFHGD'den Metin'e Hayırlı olsun ziyareti

Spor 09.04.2019 - 17:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1968+ kez okundu.
 

TFFHGD'den Metin'e Hayırlı olsun ziyareti

TFFHGD Rize şubesi başkan ve üyeleri son yerel seçimlerde Türkiye rekoru kırarark Rize Belediye Başkanlığına seçilen Rahmi METIN'İ   makamında  ziyaret ettiler.         Başkan Metin ,  mazbatasını aldıktan  sonra , şehrimiz de kisa zamanda devam eden işleri gozlemleyerek,en seri şekilde şehrimize farkındalık yaratacak hizmetlerin startını  vereceklerini, Başkanlık koltuğuna oturmadığını  o koltuğa hizmetlere başladığında oturacağımi söyledi.        Başkan Metin , geçmişde Rize'de Belediye Başkanligi yapmıs olanladan ahirete intikal edenlere  rahmet dilerken her renkden başkanların görev yaptığı belediyemizde, bütün renklere aynı mesafede olacağına ifade etti.     Misafirleri ile Rize'deki spor faailyetleri konusunda da fikir alışverişinde bulunan Metin her zaman sporun ve spor paydaşlarının yanında olacaklarını söyledi.
TFFHGD Rize şubesi başkan ve üyeleri son yerel seçimlerde Türkiye rekoru kırarark Rize Belediye Başkanlığına seçilen Rahmi METIN'İ   makamında  ziyaret ettiler.
     
 
Başkan Metin ,  mazbatasını aldıktan  sonra , şehrimiz de kisa zamanda devam eden işleri gozlemleyerek,en seri şekilde şehrimize farkındalık yaratacak hizmetlerin startını  vereceklerini, Başkanlık koltuğuna oturmadığını  o koltuğa hizmetlere başladığında oturacağımi söyledi. 
     

Başkan Metin , geçmişde Rize'de Belediye Başkanligi yapmıs olanladan ahirete intikal edenlere  rahmet dilerken her renkden başkanların görev yaptığı belediyemizde, bütün renklere aynı mesafede olacağına ifade etti.
 
 
Misafirleri ile Rize'deki spor faailyetleri konusunda da fikir alışverişinde bulunan Metin her zaman sporun ve spor paydaşlarının yanında olacaklarını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi