Tiyatrocudan koronavirüs kostümlü 'evde kal' mesajı

Karadeniz 27.03.2020 - 16:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1582+ kez okundu.
 

Tiyatrocudan koronavirüs kostümlü 'evde kal' mesajı

DÜZCE’de, amatör tiyatrocu Özcan Yetgin, 27 Mart Tiyatro Günü nedeniyle koronavirüs görüntüsü verdiğini söylediği kıyafet giyerek, vatandaşlara evinizde kalın çağrısı yaptı.  Düzceli amatör tiyatrocu Özcan Yetgin, taktığı maske ile kendisine koronavirüs görünümü verdiğni belirterek, sokağa çıkıp vatandaşlara evde kalın çağrısı yaptı. Özcan Yetgin, “Ben Covid-19. Evde kalın, kendinize bulaştırmayın” yazılı   kartonla sokakta gezdi.   Özcan Yetgin vatandaşların evde kalmasını isteyerek, “Amatör tiyatrocuyum. Ancak koronavirüs nedeniyle tiyatro ve sinema sahneleri kapalı olduğu için biz tiyatro gününü sinema ve tiyatro sahnesinde kutlayamadık. Ben de koronavirüs kılığına girerek, hem farkındalık oluşturmak hem de tiyatro gününü kutlamak için sokağa indim. Tek çaremiz bugünlerde vatandaşların evinde kalarak alınan önlemlere destek olmasıdır” dedi. 

DÜZCE’de, amatör tiyatrocu Özcan Yetgin, 27 Mart Tiyatro Günü nedeniyle koronavirüs görüntüsü verdiğini söylediği kıyafet giyerek, vatandaşlara evinizde kalın çağrısı yaptı.  Düzceli amatör tiyatrocu Özcan Yetgin, taktığı maske ile kendisine koronavirüs görünümü verdiğni belirterek, sokağa çıkıp vatandaşlara evde kalın çağrısı yaptı. Özcan Yetgin, “Ben Covid-19. Evde kalın, kendinize bulaştırmayın” yazılı   kartonla sokakta gezdi.

 

Özcan Yetgin vatandaşların evde kalmasını isteyerek, “Amatör tiyatrocuyum. Ancak koronavirüs nedeniyle tiyatro ve sinema sahneleri kapalı olduğu için biz tiyatro gününü sinema ve tiyatro sahnesinde kutlayamadık. Ben de koronavirüs kılığına girerek, hem farkındalık oluşturmak hem de tiyatro gününü kutlamak için sokağa indim. Tek çaremiz bugünlerde vatandaşların evinde kalarak alınan önlemlere destek olmasıdır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi