TOBB Rize İl Genç Girişimciler Derneğinden Vali Çeber’e Ziyaret

Rize 09.12.2019 - 15:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2537+ kez okundu.
 

TOBB Rize İl Genç Girişimciler Derneğinden Vali Çeber’e Ziyaret

TOBB Rize İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Muhammet Akkuş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.   Ziyarette başkan Akkuş, Vali Çeber’e ilimizin ve bölgemizin gelişmesi ve kalkınması için Genç Girişimciler Derneğinin yürüttüğü çalışmalar hakkında genel bilgi verdi. Vali Çeber,” Ülkemizin üretim ve ekonomik dengelerine en iyi şekilde katkı sunmak için genç iş adamlarımız ve genç girişimcilerimiz yoğun çaba gerektiren sorumluluğu yüksek bir görevi üstlenmektedirler. Ekonomik kalkınma hedeflerimiz doğrultusunda gençlerimize düşen görevlerde kendilerine başarılar diliyorum.” dedi. TOBB Rize İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Muhammet Akkuş ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret sonrası ilgi ve alakalarından dolayı Vali Çeber’e teşekkür ederken, Vali Çeber de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TOBB Rize İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Muhammet Akkuş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.
 

Ziyarette başkan Akkuş, Vali Çeber’e ilimizin ve bölgemizin gelişmesi ve kalkınması için Genç Girişimciler Derneğinin yürüttüğü çalışmalar hakkında genel bilgi verdi.


Vali Çeber,” Ülkemizin üretim ve ekonomik dengelerine en iyi şekilde katkı sunmak için genç iş adamlarımız ve genç girişimcilerimiz yoğun çaba gerektiren sorumluluğu yüksek bir görevi üstlenmektedirler. Ekonomik kalkınma hedeflerimiz doğrultusunda gençlerimize düşen görevlerde kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.


TOBB Rize İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Muhammet Akkuş ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret sonrası ilgi ve alakalarından dolayı Vali Çeber’e teşekkür ederken, Vali Çeber de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi