Tokat'ta halkın yoğun olduğu yerler dezenfekte edildi

Karadeniz 01.12.2020 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2843+ kez okundu.
 

Tokat'ta halkın yoğun olduğu yerler dezenfekte edildi

TOKAT Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında halkın yoğun olduğu noktalarda bulunan banklar, otobüs durakları dezenfekte edildi.   Tokat Belediyesi Veteriner ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri pandemi sürecinde düzenli olarak temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri bir yandan halkın toplu olarak bulunduğu alanlarda Bilim Kurulu tarafından belirlenen şekilde düzenli olarak temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da parklar, kaldırımlar, çocuk oyun grupları, otobüs durukları ve çöp konteynerlarında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Pandemi sürecinde yapılan temizlik ve dezenfekte çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, tüm vatandaşların maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmesi gerektiğini söyledi. Belediye Başkanı Eroğlu, "Tüm dünyayı etkisi altına alan ve etkisini giderek artıran Covid-19 ile mücadele için Belediyemizin Temizlik ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri gece-gündüz 3 vardiya halinde çalışmalarını sürdürüyor. Covid-19 virüsüne karşı Bilim Kurlumuzun da önerileri ile öncelikle maske, mesafe ve temizlik konularına hassasiyet göstermemiz gerekiyor. Ayrıca sokağa çıkma kısıtlamaları, toplu taşıma araçlarının kullanımı, kamu kurumları ve avm'lere girişlerde istenen HES kodu uygulaması uyarılarını vatandaşlarımızın dikkate almalarını rica ediyorum. Bizler de Belediye olarak vatandaşlarımızın sağlığı için her türlü tedbiri almaya devam ediyoruz. Covid-19'a karşı olan mücadeleyi siz değerli halkımızla birlikte başaracağız" dedi.

TOKAT Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında halkın yoğun olduğu noktalarda bulunan banklar, otobüs durakları dezenfekte edildi.

 

Tokat Belediyesi Veteriner ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri pandemi sürecinde düzenli olarak temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri bir yandan halkın toplu olarak bulunduğu alanlarda Bilim Kurulu tarafından belirlenen şekilde düzenli olarak temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da parklar, kaldırımlar, çocuk oyun grupları, otobüs durukları ve çöp konteynerlarında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Pandemi sürecinde yapılan temizlik ve dezenfekte çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, tüm vatandaşların maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmesi gerektiğini söyledi. Belediye Başkanı Eroğlu, "Tüm dünyayı etkisi altına alan ve etkisini giderek artıran Covid-19 ile mücadele için Belediyemizin Temizlik ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri gece-gündüz 3 vardiya halinde çalışmalarını sürdürüyor. Covid-19 virüsüne karşı Bilim Kurlumuzun da önerileri ile öncelikle maske, mesafe ve temizlik konularına hassasiyet göstermemiz gerekiyor. Ayrıca sokağa çıkma kısıtlamaları, toplu taşıma araçlarının kullanımı, kamu kurumları ve avm'lere girişlerde istenen HES kodu uygulaması uyarılarını vatandaşlarımızın dikkate almalarını rica ediyorum. Bizler de Belediye olarak vatandaşlarımızın sağlığı için her türlü tedbiri almaya devam ediyoruz. Covid-19'a karşı olan mücadeleyi siz değerli halkımızla birlikte başaracağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi