Tokat TSO'dan uzaktan eğitime tablet desteği

Karadeniz 23.12.2020 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2543+ kez okundu.
 

Tokat TSO'dan uzaktan eğitime tablet desteği

TOKAT Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik, uzaktan eğitime destek vermek amaçlı 60 tablet bilgisayarı ihtiyacı olan öğrencilere verilmek üzere Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali'ye teslim etti.   Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik uzaktan eğitime destek amacıyla Tokat Valiliği tarafından başlatılan kampanya destek verdi. Bu kapsamda temin edilen 60 tablet bilgisayar Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi. Tablet  bilgisayar tesliminde, Meclis Başkanı Dursun Sansar,  Başkan Yardımcısı Sinan Gökçe, Yönetim Kurulu Üyesi Naci Altun ve Genel Sekreter Sinan Ardil yer aldı. Başkan Çelik, "Pandeminin başlamasıyla beraber çocuklarımızın eğitiminde büyük aksamalar oldu. Çoğu ailemiz maddi imkansızlıklardan dolayı tablet, bilgisayar, internet gibi sıkıntılar yaşadı. Uzaktan eğitimler, yüz yüze eğitim kadar etkili olmasa da öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitimlerine konsantre olup bu süreçten eğitimde en az hasarla çıkmalarını istiyoruz. Bizler şehrin iş insanları olarak bu güne kadar  öğrenciler için her türlü imkanımızı seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz. Ayrıca bir hekim olarak herkesi bu süreçte maske, mesafe ve hijyen konusunda daha da dikkatli olmaya davet ediyorum" dedi.  Yardımların devam edeceğini de dile getiren Başkan Çelik, Tokat il ve ilçelerinde pandemiyle birlikte TOBB tarafından 400 tablet bilgisayar dağıtıldığını belirtti. Milli Eğitim Müdürü Küçükali de desteklerinden dolayı TSO yetkililerine teşekkür ederek, tabletleri en çok ihtiyacı olan öğrencilere ulaştıracaklarını söyledi.

TOKAT Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik, uzaktan eğitime destek vermek amaçlı 60 tablet bilgisayarı ihtiyacı olan öğrencilere verilmek üzere Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali'ye teslim etti.

 

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik uzaktan eğitime destek amacıyla Tokat Valiliği tarafından başlatılan kampanya destek verdi. Bu kapsamda temin edilen 60 tablet bilgisayar Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi. Tablet  bilgisayar tesliminde, Meclis Başkanı Dursun Sansar,  Başkan Yardımcısı Sinan Gökçe, Yönetim Kurulu Üyesi Naci Altun ve Genel Sekreter Sinan Ardil yer aldı. Başkan Çelik, "Pandeminin başlamasıyla beraber çocuklarımızın eğitiminde büyük aksamalar oldu. Çoğu ailemiz maddi imkansızlıklardan dolayı tablet, bilgisayar, internet gibi sıkıntılar yaşadı. Uzaktan eğitimler, yüz yüze eğitim kadar etkili olmasa da öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitimlerine konsantre olup bu süreçten eğitimde en az hasarla çıkmalarını istiyoruz. Bizler şehrin iş insanları olarak bu güne kadar  öğrenciler için her türlü imkanımızı seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz. Ayrıca bir hekim olarak herkesi bu süreçte maske, mesafe ve hijyen konusunda daha da dikkatli olmaya davet ediyorum" dedi.  Yardımların devam edeceğini de dile getiren Başkan Çelik, Tokat il ve ilçelerinde pandemiyle birlikte TOBB tarafından 400 tablet bilgisayar dağıtıldığını belirtti. Milli Eğitim Müdürü Küçükali de desteklerinden dolayı TSO yetkililerine teşekkür ederek, tabletleri en çok ihtiyacı olan öğrencilere ulaştıracaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi