TOMAS: İKİNCİ GOLÜ BULSAK FARKLI OLURDU

Spor 03.01.2021 - 16:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1612+ kez okundu.
 

TOMAS: İKİNCİ GOLÜ BULSAK FARKLI OLURDU

Süper Lig'in 16'ncı haftasında Çaykur Rizespor sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.  TOMAS: İKİNCİ GOLÜ BULSAK FARKLI OLURDU Maça iyi başladıklarını, ikinci golü bulmaları halinde sonucun farklı olacağını belirten Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, “Erken gol attık. Ardından fırsatlar bulduk. İkinci golü bulsak farklı olurdu. İkinci yarada da fırsatlar bulduk. Penaltı verildi, el var diye iptal edildi. Ben baktım el yok. Orada golü bulsak iki fark olsa bugün buradan farklı ayrılırdık. Olmadı üzgünüz. Takımda önemli eksiklerimiz vardı fakat yerlerine oynayan oyuncularımızda ellerinden geleni yaptı” ifadelerini kullandı. MUSTAFA KAPLAN: BİR PUAN İÇİN MUTLUYUZ Aldıkları 1 puan için mutlu olduklarını söyleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise, “İyi bir maç oldu. İki takım da güzel işler yaptı. Rize’de bir puan aldığımız için mutluyuz. İkinci yarıdaki mücadelemiz, bize puan getirdi. Bu mücadeleyi sürdürmeliyiz. Kaybedebilirdik, kazanabilirdik de. Sonuçta mücadele berabere tamamlandı. Rizespor’a da Gençlerbirliği’ne de bundan sonraki malçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.  

Süper Lig'in 16'ncı haftasında Çaykur Rizespor sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. 

TOMAS: İKİNCİ GOLÜ BULSAK FARKLI OLURDU

Maça iyi başladıklarını, ikinci golü bulmaları halinde sonucun farklı olacağını belirten Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, “Erken gol attık. Ardından fırsatlar bulduk. İkinci golü bulsak farklı olurdu. İkinci yarada da fırsatlar bulduk. Penaltı verildi, el var diye iptal edildi. Ben baktım el yok. Orada golü bulsak iki fark olsa bugün buradan farklı ayrılırdık. Olmadı üzgünüz. Takımda önemli eksiklerimiz vardı fakat yerlerine oynayan oyuncularımızda ellerinden geleni yaptı” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA KAPLAN: BİR PUAN İÇİN MUTLUYUZ

Aldıkları 1 puan için mutlu olduklarını söyleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise, “İyi bir maç oldu. İki takım da güzel işler yaptı. Rize’de bir puan aldığımız için mutluyuz. İkinci yarıdaki mücadelemiz, bize puan getirdi. Bu mücadeleyi sürdürmeliyiz. Kaybedebilirdik, kazanabilirdik de. Sonuçta mücadele berabere tamamlandı. Rizespor’a da Gençlerbirliği’ne de bundan sonraki malçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi