Trabzon'da 4 gündür kayıp Melike bulundu

Trabzon 13.10.2021 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1756+ kez okundu.
 

Trabzon'da 4 gündür kayıp Melike bulundu

TRABZON’da 4 gündür kayıp olarak aranan zihinsel engelli Melike Yılmaz (21), yolunu kaybettiği sokakta kendisine yardımcı olan Afganistan uyruklu vatandaşların polise haber vermesi üzerine bulundu.   Genç kız, ailesine teslim edildi. Kentte Boztepe Mahallesi’nde ailesiyle yaşadığı evden 8 Ekim’de çıkan zihinsel engelli Melike Yılmaz geri dönmedi. Genç kızdan haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri, mahalle ve çevrede incelemeye aldığı güvenlik kamera görüntülerinden genç kızın en son Bahçecik Mahallesi’nde olduğu tespit edildi. Mahallede yaşayan Afganistan uyruklu vatandaşlar da yolunu kaybeden ve bitkin düşen Melike Yılmaz’ı fark etti, durumu polise haber verdi. İhbarla adrese gelen ekiplerce alınan Melike Yılmaz, ailesine teslim edildi. Yılmaz ailesi, ekiplere ve yardımcı olanlara teşekkür etti. 

TRABZON’da 4 gündür kayıp olarak aranan zihinsel engelli Melike Yılmaz (21), yolunu kaybettiği sokakta kendisine yardımcı olan Afganistan uyruklu vatandaşların polise haber vermesi üzerine bulundu.

 

Genç kız, ailesine teslim edildi. Kentte Boztepe Mahallesi’nde ailesiyle yaşadığı evden 8 Ekim’de çıkan zihinsel engelli Melike Yılmaz geri dönmedi. Genç kızdan haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri, mahalle ve çevrede incelemeye aldığı güvenlik kamera görüntülerinden genç kızın en son Bahçecik Mahallesi’nde olduğu tespit edildi. Mahallede yaşayan Afganistan uyruklu vatandaşlar da yolunu kaybeden ve bitkin düşen Melike Yılmaz’ı fark etti, durumu polise haber verdi. İhbarla adrese gelen ekiplerce alınan Melike Yılmaz, ailesine teslim edildi. Yılmaz ailesi, ekiplere ve yardımcı olanlara teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi