Trabzon'da, DHA'ya 5 ödül

Rize 04.10.2022 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2620+ kez okundu.
 

Trabzon'da, DHA'ya 5 ödül

TRABZON Gazeteciler Cemiyeti tarafından (TGC) düzenlenen '2021 Yılının Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu. Demirören Haber Ajansı (DHA) Trabzon Bürosu muhabirleri, 4 haber, 1 de hizmet kategorisinde ödüllerini aldı. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nce düzenlenen ‘2021 Yılının Başarılı Gazetecileri Yarışması'nın ödül töreni düzenlendi. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede, 42 eserin yarıştığı 16 kategoride ödül kazanan gazetecilere ödülleri verildi. Demirören Haber Ajansı (DHA) Trabzon Bürosu muhabirleri 5 ayrı dalda ödüle layık görüldü. DHA Trabzon bürosu muhabirlerden Selçuk Başar “İkiz merdiven” başlıklı haberiyle TV Haber dalında, Aleyna Keskin ‘Bu Ne Tesadüf?’ isimli çalışmasıyla ‘Haber Fotoğrafı’ kategorisinde, Selay Saykal ‘Kasket modası’ isimli haberiyle ‘TV Spor haberi’ kategorisinde, Nurullah Orhan Cabri de ‘Vefalı köpek’ başlıklı haberiyle ‘Gazete-haber-‘ kategorisinde ödül aldı. Muhabirlerden meslekte 20’nci yılını dolduran Fatih Turan da ‘Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.   AHMET AĞAOĞLU VE BUSENAZ SÜRMENELİ’YE ÖDÜL ‘Sporda onurlandıranlar’ ödülü kazanan 2021-22 sezonunun şampiyonu Trabzonspor’un başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun ödülü, temsilen yönetim kurulu üyesi Zeyyat Kafkas’a verildi. Avrupa şampiyonasına hazırlanan ve kampta olduğu için törene katılamayan 2020 Tokyo Olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli de, videolu mesaj göndererek ödül için TGC’ye teşekkür etti. Törende TGC'nin eski başkanlarından merhum Ziyad Nemli adına verilen ‘Ziyad Nemli Büyük Ödülü’nü, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Asbaşkanı Murat Taşkın'a takdim edildi. Jüri Özel Ödülü İHA muhabiri Bekir Koca’ya, ‘Sanat Ödülü’ de tiyatrocu ve gazeteci Şükrü Üçüncü'ye verildi. Gecede ayrıca, ‘Yılın girişimci iş adamları’ ödülleri ile meslekte 20 yıl ve üzerinde hizmet veren 33 gazeteciye ise ‘Hizmet Ödülü’ verildi. 

TRABZON Gazeteciler Cemiyeti tarafından (TGC) düzenlenen '2021 Yılının Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu. Demirören Haber Ajansı (DHA) Trabzon Bürosu muhabirleri, 4 haber, 1 de hizmet kategorisinde ödüllerini aldı. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nce düzenlenen ‘2021 Yılının Başarılı Gazetecileri Yarışması'nın ödül töreni düzenlendi. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede, 42 eserin yarıştığı 16 kategoride ödül kazanan gazetecilere ödülleri verildi. Demirören Haber Ajansı (DHA) Trabzon Bürosu muhabirleri 5 ayrı dalda ödüle layık görüldü. DHA Trabzon bürosu muhabirlerden Selçuk Başar “İkiz merdiven” başlıklı haberiyle TV Haber dalında, Aleyna Keskin ‘Bu Ne Tesadüf?’ isimli çalışmasıyla ‘Haber Fotoğrafı’ kategorisinde, Selay Saykal ‘Kasket modası’ isimli haberiyle ‘TV Spor haberi’ kategorisinde, Nurullah Orhan Cabri de ‘Vefalı köpek’ başlıklı haberiyle ‘Gazete-haber-‘ kategorisinde ödül aldı. Muhabirlerden meslekte 20’nci yılını dolduran Fatih Turan da ‘Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

 

AHMET AĞAOĞLU VE BUSENAZ SÜRMENELİ’YE ÖDÜL ‘Sporda onurlandıranlar’ ödülü kazanan 2021-22 sezonunun şampiyonu Trabzonspor’un başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun ödülü, temsilen yönetim kurulu üyesi Zeyyat Kafkas’a verildi. Avrupa şampiyonasına hazırlanan ve kampta olduğu için törene katılamayan 2020 Tokyo Olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli de, videolu mesaj göndererek ödül için TGC’ye teşekkür etti. Törende TGC'nin eski başkanlarından merhum Ziyad Nemli adına verilen ‘Ziyad Nemli Büyük Ödülü’nü, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Asbaşkanı Murat Taşkın'a takdim edildi. Jüri Özel Ödülü İHA muhabiri Bekir Koca’ya, ‘Sanat Ödülü’ de tiyatrocu ve gazeteci Şükrü Üçüncü'ye verildi. Gecede ayrıca, ‘Yılın girişimci iş adamları’ ödülleri ile meslekte 20 yıl ve üzerinde hizmet veren 33 gazeteciye ise ‘Hizmet Ödülü’ verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi