TRABZON'DA HAVALİMANINDA KAYBIOLDU ORTALIK KARIŞTI

Trabzon 13.04.2022 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1859+ kez okundu.
 

TRABZON'DA HAVALİMANINDA KAYBIOLDU ORTALIK KARIŞTI

 TRABZON Havalimanı'nda, Ankara'ya gitmek için uçağa binen Sude Selin Hindistan'ın (19), kargo bölümüne teslim ettiği 8 aylık tekir cinsi 'Aslan' adlı kedisi kayboldu. Hindistan'ın başvurusu üzerine inceleme yapan polis, apronda güvenlik kameraları tarafından görüntülenen kediyi sahibine teslim etti. Ankara'dan memleketi Trabzon'a ailesinin yanına gelen Hacettepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Sude Selin Hindistan, 8 Nisan'da dönüş için havalimanına geldi. Tekir cinsi, 8 aylık 'Aslan' adlı kedisini özel kafesle kargoya veren Hindistan, uçağa bindi. Bir süre sonra Hindistan'ın yanına gelen görevliler, kedisinin kaçtığını söyledi. Uçaktan inip, kendisini yolcu eden yakınıyla polise başvuran Hindistan, şikayetçi oldu. '   ORTADA KEDİ FALAN YOKTU' Sude Selin Hindistan'ı uğurlamaya gelen ablası Buse Beril Hindistan, olayın yaşandığı günü anlattı. Kedisinin sırra kadem bastığını söyleyen Buse Beril Hindistan, "Kız kardeşim, 8 Nisan Cuma günü uçağa binip Ankara'ya gidecekti. Saat ikide kalkacak olan uçak için havalimanına geldik. Bagajlarımızı ve kedimizi görevlilere teslim ettik. Uçağın kalkmasına on dakika kala kardeşimin yanına birkaç kişi geldi ve kedisinin kafesten kaçtığını inip kedisini alması gerektiğini söylediler. Kız kardeşim de uçaktan indi. Sanıyor ki kedi şurada bir yerde, ben kedimi alacağım ve yolculuğuma devam edeceğim. Gittiğinde ortada kedi falan yoktu. Görevlilerin kedimizin nereye gittiğine, nerede olabileceğine dair bir fikirleri yoktu" dedi.   APRONDA BULUNDU Polisin incelemelerinde havalimanındaki kamera kayıtları izlendi, kedinin apronda görüldüğü belirlendi. Ekiplerin yakaladığı kedi, sahibine teslim edildi. İl Emniyet Müdürlüğü, kedinin havalimanı apronunda koştuğu anlara ait güvenlik kamerası görüntülerini, sosyal medyadan, 'Havalimanında can dostumuzu operasyonla yakaladık' notuyla paylaştı. 

 TRABZON Havalimanı'nda, Ankara'ya gitmek için uçağa binen Sude Selin Hindistan'ın (19), kargo bölümüne teslim ettiği 8 aylık tekir cinsi 'Aslan' adlı kedisi kayboldu. Hindistan'ın başvurusu üzerine inceleme yapan polis, apronda güvenlik kameraları tarafından görüntülenen kediyi sahibine teslim etti. Ankara'dan memleketi Trabzon'a ailesinin yanına gelen Hacettepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Sude Selin Hindistan, 8 Nisan'da dönüş için havalimanına geldi. Tekir cinsi, 8 aylık 'Aslan' adlı kedisini özel kafesle kargoya veren Hindistan, uçağa bindi. Bir süre sonra Hindistan'ın yanına gelen görevliler, kedisinin kaçtığını söyledi. Uçaktan inip, kendisini yolcu eden yakınıyla polise başvuran Hindistan, şikayetçi oldu. '

 

ORTADA KEDİ FALAN YOKTU' Sude Selin Hindistan'ı uğurlamaya gelen ablası Buse Beril Hindistan, olayın yaşandığı günü anlattı. Kedisinin sırra kadem bastığını söyleyen Buse Beril Hindistan, "Kız kardeşim, 8 Nisan Cuma günü uçağa binip Ankara'ya gidecekti. Saat ikide kalkacak olan uçak için havalimanına geldik. Bagajlarımızı ve kedimizi görevlilere teslim ettik. Uçağın kalkmasına on dakika kala kardeşimin yanına birkaç kişi geldi ve kedisinin kafesten kaçtığını inip kedisini alması gerektiğini söylediler. Kız kardeşim de uçaktan indi. Sanıyor ki kedi şurada bir yerde, ben kedimi alacağım ve yolculuğuma devam edeceğim. Gittiğinde ortada kedi falan yoktu. Görevlilerin kedimizin nereye gittiğine, nerede olabileceğine dair bir fikirleri yoktu" dedi.

 

APRONDA BULUNDU Polisin incelemelerinde havalimanındaki kamera kayıtları izlendi, kedinin apronda görüldüğü belirlendi. Ekiplerin yakaladığı kedi, sahibine teslim edildi. İl Emniyet Müdürlüğü, kedinin havalimanı apronunda koştuğu anlara ait güvenlik kamerası görüntülerini, sosyal medyadan, 'Havalimanında can dostumuzu operasyonla yakaladık' notuyla paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi