Trabzon'da hemşireler için özel sanal konser

Trabzon 19.05.2021 - 09:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2225+ kez okundu.
 

Trabzon'da hemşireler için özel sanal konser

 TRABZON İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Hemşireler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında sanatçı Ekin Uzunlar tarafından sanal ortamda söyleşi ve mini konser düzenlendi. Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından koronavirüsle mücadelede en ön safta yer alan hemşireler için özel etkinlik düzenlendi. Sanatçı Ekin Uzunlar tarafından konferans sistemiyle söyleşi ve mini konser düzenlenerek, hemşireler için moral günü organize edildi. Program, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, SBÜ Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim Atalar, Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin,  Uzm. Dr. Eda Küçüktülü ve yüzündeki maske izleriyle pandeminin simgesi haline gelen ve ulusal basında da yer alan Yoğun Bakım Ünitesi Hemşiresi Seher Altuncu ile 100’e yakın hemşire ve ebenin katılımıyla ZOOM üzerinden yapıldı.   ‘SAĞLIKÇILARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZ’ Programda hemşire ve ebelerin istediği şarkıları seslendiren Ekin Uzunlar, “Pandemi sürecinde sağlıkçılarımızın ve bilhassa hemşire ve ebelerimizin değeri daha fazla anlaşıldı. Bu süreçte çok yorulan sağlıkçılarımız için ne yapsak az kalır, tüm sağlıkçılarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Program sonunda Ekin Uzunlar’a teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ise pandemiyle ilgili farkındalığı arttırmak amacıyla düzenlenen ‘Şifa Eli’ fotoğraf yarışmasında birincilik ödülü alan fotoğrafı kendisine takdim etti. 

 TRABZON İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Hemşireler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında sanatçı Ekin Uzunlar tarafından sanal ortamda söyleşi ve mini konser düzenlendi. Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından koronavirüsle mücadelede en ön safta yer alan hemşireler için özel etkinlik düzenlendi. Sanatçı Ekin Uzunlar tarafından konferans sistemiyle söyleşi ve mini konser düzenlenerek, hemşireler için moral günü organize edildi. Program, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, SBÜ Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim Atalar, Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin,  Uzm. Dr. Eda Küçüktülü ve yüzündeki maske izleriyle pandeminin simgesi haline gelen ve ulusal basında da yer alan Yoğun Bakım Ünitesi Hemşiresi Seher Altuncu ile 100’e yakın hemşire ve ebenin katılımıyla ZOOM üzerinden yapıldı.

 

‘SAĞLIKÇILARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZ’ Programda hemşire ve ebelerin istediği şarkıları seslendiren Ekin Uzunlar, “Pandemi sürecinde sağlıkçılarımızın ve bilhassa hemşire ve ebelerimizin değeri daha fazla anlaşıldı. Bu süreçte çok yorulan sağlıkçılarımız için ne yapsak az kalır, tüm sağlıkçılarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Program sonunda Ekin Uzunlar’a teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ise pandemiyle ilgili farkındalığı arttırmak amacıyla düzenlenen ‘Şifa Eli’ fotoğraf yarışmasında birincilik ödülü alan fotoğrafı kendisine takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi