Trabzon'da kayıtlara ‘kaza’ geçen olayda cinayet şüphesi

Trabzon 18.01.2021 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2488+ kez okundu.
 

Trabzon'da kayıtlara ‘kaza’ geçen olayda cinayet şüphesi

TRABZON'un Tonya ilçesinde 1.5 yıl önce kontrolden çıkarak devrildiği şarampolde evin duvarına çarpan cipte hayatını kaybeden sürücü Osman Öztürk'ün (37) otopsisinde, başına mermi isabet ettiği ortaya çıktı.   Savcılık cinayet şüphesi üzerine çok yönlü soruşturma yürütürken, Adli Tıp Kurumu raporlarının da detaylıca inceleneceği öğrenildi. Kaza, 15 Ağustos 2019'da, Tonya ilçesi Büyük Mahalle Lazu mezrasında meydana geldi. Bayram ziyareti için Tonya'ya gelen evli ve 3 çocuk babası Osman Öztürk yönetimindeki 61 KU 759 plakalı cip, bilinmeyen nedenle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu 10 metre yükseklikten şarampole devrilip, yamaçtaki evin duvarına çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Osman Öztürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan cipteki akraba oldukları belirlenen Bayram (46), Firgane (55), Muhammet Altuntaş (49) ise olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından kentteki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı. Kazada hayatını kaybeden ve otopside başında mermi girişi tespit edilen Osman Öztürk'ün cinayet şüphesi üzerine soruşturma genişletildi. Savcılık cinayet şüphesi üzerine çok yönlü soruşturma yürütürken, Adli Tıp Kurumu raporlarının da detaylıca incelemeye alındığı öğrenildi. 

TRABZON'un Tonya ilçesinde 1.5 yıl önce kontrolden çıkarak devrildiği şarampolde evin duvarına çarpan cipte hayatını kaybeden sürücü Osman Öztürk'ün (37) otopsisinde, başına mermi isabet ettiği ortaya çıktı.

 

Savcılık cinayet şüphesi üzerine çok yönlü soruşturma yürütürken, Adli Tıp Kurumu raporlarının da detaylıca inceleneceği öğrenildi. Kaza, 15 Ağustos 2019'da, Tonya ilçesi Büyük Mahalle Lazu mezrasında meydana geldi. Bayram ziyareti için Tonya'ya gelen evli ve 3 çocuk babası Osman Öztürk yönetimindeki 61 KU 759 plakalı cip, bilinmeyen nedenle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu 10 metre yükseklikten şarampole devrilip, yamaçtaki evin duvarına çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Osman Öztürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan cipteki akraba oldukları belirlenen Bayram (46), Firgane (55), Muhammet Altuntaş (49) ise olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından kentteki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı. Kazada hayatını kaybeden ve otopside başında mermi girişi tespit edilen Osman Öztürk'ün cinayet şüphesi üzerine soruşturma genişletildi. Savcılık cinayet şüphesi üzerine çok yönlü soruşturma yürütürken, Adli Tıp Kurumu raporlarının da detaylıca incelemeye alındığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi