Trabzon'da muhtarlık binasına silahlı saldırı

Trabzon 28.06.2022 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2940+ kez okundu.
 

Trabzon'da muhtarlık binasına silahlı saldırı

TRABZON'un Tonya ilçesinde Kösecik Mahallesi Muhtarlığına, içeride kimse bulunmadığı sırada silahlı saldırı düzenlendi.   Olay, gece saat 00.00 sıralarında Tonya’nın Kösecik Mahallesinde meydana geldi. Muhtarlık binasında içinde kimse bulunmadığı sırada silahlı saldırıda bulunuldu. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilere ateş açılan muhtarlık binasında hasar oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kösecik Mahallesi Muhtarı İlyas Yayla, kendini bilmez kişi ya da kişilerce mahallenin huzurunu bozmak isteyenlerin bu saldırıyı gerçekleştirdiğini belirterek, “Mahallemizdeki huzuru bozmak isteyen her kim varsa, bu kalleşçe saldırıyı yapan kişi ya da kişiler er ya da geç kolluk kuvvetlerimiz tarafından yakalanıp hukuk önünde hesap vereceklerdir. Muhtarlık bürosuna yapılan saldırı, kendini bilmez kişi ya da kişiler tarafından mahallemizdeki huzuru bozmak için yapıldığını düşünüyorum. Ama ben mahalle muhtarı olarak bu huzurun bozulmasına asla müsaade etmeyeceğim. Biz mahallemizde 'mutluluğa kurşun sıkma' diye kampanyamızı sürdürürken, kendini bilmezlerin mahallemizdeki mutluluğu ve huzuru bozamayacaklardır” dedi.

TRABZON'un Tonya ilçesinde Kösecik Mahallesi Muhtarlığına, içeride kimse bulunmadığı sırada silahlı saldırı düzenlendi.

 

Olay, gece saat 00.00 sıralarında Tonya’nın Kösecik Mahallesinde meydana geldi. Muhtarlık binasında içinde kimse bulunmadığı sırada silahlı saldırıda bulunuldu. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilere ateş açılan muhtarlık binasında hasar oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kösecik Mahallesi Muhtarı İlyas Yayla, kendini bilmez kişi ya da kişilerce mahallenin huzurunu bozmak isteyenlerin bu saldırıyı gerçekleştirdiğini belirterek, “Mahallemizdeki huzuru bozmak isteyen her kim varsa, bu kalleşçe saldırıyı yapan kişi ya da kişiler er ya da geç kolluk kuvvetlerimiz tarafından yakalanıp hukuk önünde hesap vereceklerdir. Muhtarlık bürosuna yapılan saldırı, kendini bilmez kişi ya da kişiler tarafından mahallemizdeki huzuru bozmak için yapıldığını düşünüyorum. Ama ben mahalle muhtarı olarak bu huzurun bozulmasına asla müsaade etmeyeceğim. Biz mahallemizde 'mutluluğa kurşun sıkma' diye kampanyamızı sürdürürken, kendini bilmezlerin mahallemizdeki mutluluğu ve huzuru bozamayacaklardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi