Trabzon’da yayalaştırılan Kahramanmaraş caddesi yenilendi

Trabzon 26.06.2022 - 11:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2576+ kez okundu.
 

Trabzon’da yayalaştırılan Kahramanmaraş caddesi yenilendi

TRABZON’da trafiğe kapatılarak alt yapısı yenilenen, yürüme alanı agrega kısmıyla kaplanarak yayalaştırılan Kahramanmaraş Caddesi bando takımı ve havai fişek gösterisi eşliğinde açıldı.   Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddelerinden olan Kahramanmaraş Caddesi’nin trafiğe kapatılması için yapılan anket sonucunda çalışmalara başlandı. Mart ayında kapatılan Kahramanmaraş Caddesi’nde alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanarak, cadde agrega malzemeyle kaplandı. Çalışmaları tamamlanan Kahramanmaraş Caddesi’nin açılışı müzik dinletisi, bando takımı ve havai fişek gösterisiyle yapıldı. 'İÇİMİZE SİNDİ' Açılış töreninde konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, esnaf ve STK’Larla yaptıkları istişareler sonucunda uzlaşılarak yayalaştırılan caddenin yapımında özel malzeme kullanıldığını söyledi. Zorluoğlu, “Her şeyiyle içimize sindi. Yapımı süren diğer çalışmalar tamamlandığında Trabzon birkaç sene içerisinde büyük bir dönüşüm yaşayacak. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da, “Bazı şehirlerin dünyada önemli meydanları caddeleri vardır. Trabzon ile de bütünleşen Kahramanmaraş caddesi de önem arz ediyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte havai fişek gösterisi yapıldı. Törenin ardından vatandaşlar, caddede kurulan platformda sahne alan DJ eşliğinde eğlendi.

TRABZON’da trafiğe kapatılarak alt yapısı yenilenen, yürüme alanı agrega kısmıyla kaplanarak yayalaştırılan Kahramanmaraş Caddesi bando takımı ve havai fişek gösterisi eşliğinde açıldı.

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddelerinden olan Kahramanmaraş Caddesi’nin trafiğe kapatılması için yapılan anket sonucunda çalışmalara başlandı. Mart ayında kapatılan Kahramanmaraş Caddesi’nde alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanarak, cadde agrega malzemeyle kaplandı. Çalışmaları tamamlanan Kahramanmaraş Caddesi’nin açılışı müzik dinletisi, bando takımı ve havai fişek gösterisiyle yapıldı. 'İÇİMİZE SİNDİ' Açılış töreninde konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, esnaf ve STK’Larla yaptıkları istişareler sonucunda uzlaşılarak yayalaştırılan caddenin yapımında özel malzeme kullanıldığını söyledi. Zorluoğlu, “Her şeyiyle içimize sindi. Yapımı süren diğer çalışmalar tamamlandığında Trabzon birkaç sene içerisinde büyük bir dönüşüm yaşayacak. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da, “Bazı şehirlerin dünyada önemli meydanları caddeleri vardır. Trabzon ile de bütünleşen Kahramanmaraş caddesi de önem arz ediyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte havai fişek gösterisi yapıldı. Törenin ardından vatandaşlar, caddede kurulan platformda sahne alan DJ eşliğinde eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi