Trabzon’da ‘Yenilikle Geleceğe’ konferansı

Karadeniz 23.10.2020 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1583+ kez okundu.
 

Trabzon’da ‘Yenilikle Geleceğe’ konferansı

TRABZON’da, Türkiye- AB İş Dünyası Diyaloğu Hibe Programı (TEBD) çerçevesince başvuru sahibi Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve eş başvuru sahipleri Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası ile Kaunas Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası (Litvanya) tarafından yürütülmekte olan Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında ‘Yenilikle Geleceğe’ konferansı düzenlenecek. TTSO Proje Koordinasyon Ofisi tarafından çevrimiçi olarak düzenlenecek konferansın açılış konuşmasını TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu yapacak. HABİTAT Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır’ın moderatörlüğünü yapacağı “Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik” başlıklı ilk panelde; Trendyol İcra Kurulu Üyesi, TOBB E-Ticaret Meclisi Başkanı Ozan Acar, Armut.com Kurucu Ortağı Başak Taşpınar ve Alarko Holding Stratejik Planlama Müdürü Tal Garih katılımcılarla buluşacak. ‘Girişimciler İçin Markalaşma’ konulu ikinci panelde ise iş insanı, Marka Stratejisti, Danışman ve Yazar Özel Oytun Türkoğlu da yer alacak. 27 Ekim 2020 Salı günü saat 14.00’te “Zoom” üzerinden gerçekleştirilecek ‘Yenilikle Geleceğe Konferansı’na katılım için başvurular http://www.yeniliklegelecege.com/ sitesi üzerinden yapılabilecek   GİRİŞİMCİLİK KÜLTÜRÜ TEŞVİK EDİLİYOR Konsept İnovasyon Ağı Projesi; Türkiye – AB İş Dünyası Diyalogu (TEBD) çerçevesince başvuru sahibi Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve eş başvuru sahipleri Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası ve Kaunas Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası tarafından yürütülüyor. Projede; başvuru sahiplerinin yenilik yönetimi, fikri mülkiyet hakları, tasarım ve ticarileşme alanlarında verdikleri hizmetlerin iyileştirilmesi ve çeşitlendirilmesinin yanı sıra eğitim, danışmanlık hizmetleri, bilgi ve iyi uygulama örneklerinin paylaşımı yoluyla yenilikçi girişimcilik ruhu ve kültürünün gelişiminin teşvik edilmesi hedefleniyor. 

TRABZON’da, Türkiye- AB İş Dünyası Diyaloğu Hibe Programı (TEBD) çerçevesince başvuru sahibi Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve eş başvuru sahipleri Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası ile Kaunas Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası (Litvanya) tarafından yürütülmekte olan Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında ‘Yenilikle Geleceğe’ konferansı düzenlenecek. TTSO Proje Koordinasyon Ofisi tarafından çevrimiçi olarak düzenlenecek konferansın açılış konuşmasını TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu yapacak. HABİTAT Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır’ın moderatörlüğünü yapacağı “Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik” başlıklı ilk panelde; Trendyol İcra Kurulu Üyesi, TOBB E-Ticaret Meclisi Başkanı Ozan Acar, Armut.com Kurucu Ortağı Başak Taşpınar ve Alarko Holding Stratejik Planlama Müdürü Tal Garih katılımcılarla buluşacak. ‘Girişimciler İçin Markalaşma’ konulu ikinci panelde ise iş insanı, Marka Stratejisti, Danışman ve Yazar Özel Oytun Türkoğlu da yer alacak. 27 Ekim 2020 Salı günü saat 14.00’te “Zoom” üzerinden gerçekleştirilecek ‘Yenilikle Geleceğe Konferansı’na katılım için başvurular http://www.yeniliklegelecege.com/ sitesi üzerinden yapılabilecek

 

GİRİŞİMCİLİK KÜLTÜRÜ TEŞVİK EDİLİYOR Konsept İnovasyon Ağı Projesi; Türkiye – AB İş Dünyası Diyalogu (TEBD) çerçevesince başvuru sahibi Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve eş başvuru sahipleri Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası ve Kaunas Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası tarafından yürütülüyor. Projede; başvuru sahiplerinin yenilik yönetimi, fikri mülkiyet hakları, tasarım ve ticarileşme alanlarında verdikleri hizmetlerin iyileştirilmesi ve çeşitlendirilmesinin yanı sıra eğitim, danışmanlık hizmetleri, bilgi ve iyi uygulama örneklerinin paylaşımı yoluyla yenilikçi girişimcilik ruhu ve kültürünün gelişiminin teşvik edilmesi hedefleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi