TRABZON GELİNİ HANİFE KOCAMDAN SIKILDIM DEDİ VE BOŞANDI.

Magazin 16.09.2020 - 16:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 5137+ kez okundu.
 

TRABZON GELİNİ HANİFE KOCAMDAN SIKILDIM DEDİ VE BOŞANDI.

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'ın Kemal Ayvaz ile evliliği yalnızca 9 ay sürdü. Evlilik programlarıyla tanınan Gürdal, son olarak ''eşimden sıkıldım'' açıklaması yapmıştı. Bir dönem televizyonda yayımlanan evlilik programlarında eş aramasıyla tanınan ardından sosyal medyada tesettürden çıkarak kapalılıktan vazgeçtiğini duyurmasıyla sosyal medyada ve magazin gündeminde uzun bir süre konuşulan Hanife Gürdal'dan sürpriz bir karar geldi.  9 ay önce aniden sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlenerek şaşırtan Hanife Gürdal, boşandı. Evliliği yalnızca 9 ay süren Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından Kemal Ayvaz'la olan fotoğraflarını sildi. Ayvaz da bu hamleyi karşılıksız bırakmadı ve Instagram'dan Gürdal ile olan paylaşımlarını kaldırdı.  Kimselere haber vermeden evlenen Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından her zaman Kemal Ayvaz ile paylaşımlar yapıp ne kadar mutlu olduğuna dair paylaşımlar yapıyordu ki son paylaşımı bunların zıttı yönündeydi. Hanife Gürdal son olarak sosyal medya hesabı Instagram'dan şunları yazmıştı: "Benim gibi İzmir'den Trabzon'a gelin gelen arkadaşlar var mı? Günde en azından bir kahve için dışarı çıkmaya bayılırım. Benimle bir kahve içmek isteyen arkadaşlar var mı?'' ''Kocamla vakit geçirmek istemiyorum. Ağlarmışım... Sinirlerim bozuluyor artık. Artık Kemal'le vakit geçirmek istemiyorum gerçekten."  Gürdal'ın bu paylaşımı herkesin dikkatini çekmiş fakat aralarının bozuk olduğu şeklinde bir yorum yapılmamıştı.  Hanife Gürdal kimdir? Gürdal, 1995 yılında İzmir’de Torbalı ilçesinde doğmuştur. 3 kardeşi vardır. Tam adı Hanife Ömrüm Gürdal olan Hanife lise mezunudur.

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'ın Kemal Ayvaz ile evliliği yalnızca 9 ay sürdü. Evlilik programlarıyla tanınan Gürdal, son olarak ''eşimden sıkıldım'' açıklaması yapmıştı.


Bir dönem televizyonda yayımlanan evlilik programlarında eş aramasıyla tanınan ardından sosyal medyada tesettürden çıkarak kapalılıktan vazgeçtiğini duyurmasıyla sosyal medyada ve magazin gündeminde uzun bir süre konuşulan Hanife Gürdal'dan sürpriz bir karar geldi. 


9 ay önce aniden sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlenerek şaşırtan Hanife Gürdal, boşandı. Evliliği yalnızca 9 ay süren Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından Kemal Ayvaz'la olan fotoğraflarını sildi. Ayvaz da bu hamleyi karşılıksız bırakmadı ve Instagram'dan Gürdal ile olan paylaşımlarını kaldırdı. 


Kimselere haber vermeden evlenen Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından her zaman Kemal Ayvaz ile paylaşımlar yapıp ne kadar mutlu olduğuna dair paylaşımlar yapıyordu ki son paylaşımı bunların zıttı yönündeydi.


Hanife Gürdal son olarak sosyal medya hesabı Instagram'dan şunları yazmıştı:


"Benim gibi İzmir'den Trabzon'a gelin gelen arkadaşlar var mı? Günde en azından bir kahve için dışarı çıkmaya bayılırım. Benimle bir kahve içmek isteyen arkadaşlar var mı?''


''Kocamla vakit geçirmek istemiyorum. Ağlarmışım... Sinirlerim bozuluyor artık. Artık Kemal'le vakit geçirmek istemiyorum gerçekten." 


Gürdal'ın bu paylaşımı herkesin dikkatini çekmiş fakat aralarının bozuk olduğu şeklinde bir yorum yapılmamıştı. 


Hanife Gürdal kimdir?


Gürdal, 1995 yılında İzmir’de Torbalı ilçesinde doğmuştur. 3 kardeşi vardır. Tam adı Hanife Ömrüm Gürdal olan Hanife lise mezunudur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi