Trabzon Havalimanı belirli saatlerde uçuşa kapatılıyor

Karadeniz 16.10.2020 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2951+ kez okundu.
 

Trabzon Havalimanı belirli saatlerde uçuşa kapatılıyor

TÜRKİYE'nin hava trafiği yönünden en önemli havalimanları arasında yer alan ve yılda 29 binin üzerinde uçağın iniş kalkış yaptığı Karadeniz kıyısındaki Trabzon Havalimanı, aydınlatma çalışmaları nedeniyle bakıma alınacak.   Havalimanı 08.00 ile 18.00 saatleri uçuşa kapatılacak. Karadeniz kıyısındaki Trabzon Havalimanı pisti, 20 Ekim'de bakıma alınacak. Havalimanı, yapılacak aydınlatma çalışmaları nedeniyle saat 08.00 ile 18.00 saatleri arasında uçuşa kapalı olacak. Aralık ayının sonunda bitmesi beklenen çalışmalarla pistteki aydınlatma sistemi, kabloları ve uçakları yanaştıran bütün aydınlatma sistemleri yenilecek. 

TÜRKİYE'nin hava trafiği yönünden en önemli havalimanları arasında yer alan ve yılda 29 binin üzerinde uçağın iniş kalkış yaptığı Karadeniz kıyısındaki Trabzon Havalimanı, aydınlatma çalışmaları nedeniyle bakıma alınacak.

 

Havalimanı 08.00 ile 18.00 saatleri uçuşa kapatılacak. Karadeniz kıyısındaki Trabzon Havalimanı pisti, 20 Ekim'de bakıma alınacak. Havalimanı, yapılacak aydınlatma çalışmaları nedeniyle saat 08.00 ile 18.00 saatleri arasında uçuşa kapalı olacak. Aralık ayının sonunda bitmesi beklenen çalışmalarla pistteki aydınlatma sistemi, kabloları ve uçakları yanaştıran bütün aydınlatma sistemleri yenilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi