Trabzonspor - Demir Grup Sivasspor maçından notlar

Spor 23.08.2021 - 19:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2726+ kez okundu.
 

Trabzonspor - Demir Grup Sivasspor maçından notlar

 Trabzonspor, Süper Lig’in 2’nci haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde 5-1 kazandıkları Yeni Malatyaspor ve UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçına aynı 11’ler ile çıkarken, ligdeki Demir Grup Sivasspor karşısında da kadroda değişikliğe gitmedi. Deneyimli teknik adam, Sivasspor mücadelesinde de aynı 11 ile sahaya çıktı.   ABDULKADİR PARMAK İLE DORUKHAN YOK Trabzonspor’da gribal enfeksiyon geçiren Abdulkadir Parmak’ın yanı sıra sakatlığı bulunan Dorukhan, Demir Grup Sivasspor maçının kadrosunda yer almadı   . SIOPIS İLK KEZ Trabzonspor’un perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Roma ile oynadığı maçın öncesinde kente gelen ve bordo mavili takımla sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu Siopis, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasıyla birlikte ilk kez Trabzonspor ile bir resmi maçın kadrosunda yer aldı. Teknik direktör Abdullah Avcı, bu karşılaşmada Yunan oyuncuyu kulübede oturttu.   TARAFTARLAR İLGİSİZ KALDI Trabzonsporlu taraftarlar, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasına yeterli ilgiyi göstermedi. Belirlenen kapasitenin önemli bölümü boş kalırken, maça gelen az sayıda taraftar ise kaşrılaşma öncesi futbolcuları tek tek tribünlere çağırıp alkışlarla moral verdi.   ÇAYKUR RİZESPOR BAŞKANI DA MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ Trabzon - Rize dostluk mesajlarının ardından Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran da Trabzonspor - Demir Grup Sivasspor mücadelesini Medical Park Stadyumu’na gelerek tribünden izledi. (

 Trabzonspor, Süper Lig’in 2’nci haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde 5-1 kazandıkları Yeni Malatyaspor ve UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçına aynı 11’ler ile çıkarken, ligdeki Demir Grup Sivasspor karşısında da kadroda değişikliğe gitmedi. Deneyimli teknik adam, Sivasspor mücadelesinde de aynı 11 ile sahaya çıktı.

 

ABDULKADİR PARMAK İLE DORUKHAN YOK Trabzonspor’da gribal enfeksiyon geçiren Abdulkadir Parmak’ın yanı sıra sakatlığı bulunan Dorukhan, Demir Grup Sivasspor maçının kadrosunda yer almadı

 

. SIOPIS İLK KEZ Trabzonspor’un perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Roma ile oynadığı maçın öncesinde kente gelen ve bordo mavili takımla sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu Siopis, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasıyla birlikte ilk kez Trabzonspor ile bir resmi maçın kadrosunda yer aldı. Teknik direktör Abdullah Avcı, bu karşılaşmada Yunan oyuncuyu kulübede oturttu.

 

TARAFTARLAR İLGİSİZ KALDI Trabzonsporlu taraftarlar, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasına yeterli ilgiyi göstermedi. Belirlenen kapasitenin önemli bölümü boş kalırken, maça gelen az sayıda taraftar ise kaşrılaşma öncesi futbolcuları tek tek tribünlere çağırıp alkışlarla moral verdi.

 

ÇAYKUR RİZESPOR BAŞKANI DA MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ Trabzon - Rize dostluk mesajlarının ardından Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran da Trabzonspor - Demir Grup Sivasspor mücadelesini Medical Park Stadyumu’na gelerek tribünden izledi. (

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi