TRABZONSPOR 1O KİŞİ KALAN ANTALYA'YI YENEMEDİ.

Spor 16.01.2021 - 21:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1892+ kez okundu.
 

TRABZONSPOR 1O KİŞİ KALAN ANTALYA'YI YENEMEDİ.

Süper Lig'in 19. haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor, Antalya Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Hakem Ali Palabıyık'ın yönettiği  mücadelede iki takım, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak puanları paylaştı. Akdeniz ekibinin golü 25. dakikada Amilton'dan gelirken, Karadeniz temsilcisinin golünü 90+6. dakikada Benik Afobe kaydetti. Trabzonspor'da Caleb Ekuban, mücadelenin 12. dakikasında bir penaltı atışından yararlanamazken, Antalyaspor'da Ersan Gülüm, 33. dakikada çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Antalyaspor bu sonuçla puanını 27'ye yükselterek 8. sırada yer aldı. Bu sezonki 6. yenilgisini alan Trabzonspor ise 26 puanla 9. sırada kendine yer buldu .

Süper Lig'in 19. haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor, Antalya Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Hakem Ali Palabıyık'ın yönettiği  mücadelede iki takım, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak puanları paylaştı.


Akdeniz ekibinin golü 25. dakikada Amilton'dan gelirken, Karadeniz temsilcisinin golünü 90+6. dakikada Benik Afobe kaydetti.


Trabzonspor'da Caleb Ekuban, mücadelenin 12. dakikasında bir penaltı atışından yararlanamazken, Antalyaspor'da Ersan Gülüm, 33. dakikada çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.


Antalyaspor bu sonuçla puanını 27'ye yükselterek 8. sırada yer aldı. Bu sezonki 6. yenilgisini alan Trabzonspor ise 26 puanla 9. sırada kendine yer buldu

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi