TRABZONSPOR'A RİZELİ TEKNİK ADAM.

Spor 18.10.2020 - 22:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2302+ kez okundu.
 

TRABZONSPOR'A RİZELİ TEKNİK ADAM.

Trabzonspor'da teknik direktör Eddie Newton ile yolların ayrılacağı ve Fenerbahçe derbisine Rizeli Teknik adam Abdullah Avcı ile çıkılacağı iddia edildi. Süper Lig'in ilk 5 haftasında sadece 1 galibiyet alıp 5 puan toplayabilen Trabzonspor'da hareketli günler yaşanıyor. Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Başakşehir mağlubiyetinin ardından bir araya gelen bordo-mavili yönetim, ortaya konan kötü futbolun faturasını teknik direktör Eddie Newton’a kesti. NEWTON YERİNE ABDULLAH AVCI İngiliz hocanın, maç boyunca kenar yönetiminde etkisiz kaldığı görüşüne karar veren yöneticilerin, teknik operasyon kararı aldıkları öne sürüldü. Gelen bilgilere göre kurmaylar, sezon başında da gündeme gelen Abdullah Avcı ile teması geçti.   FENERBAHÇE DERBİSİNDE AVCI... İddialara göre Abdullah Avcı, kısa sürede Trabzon’a gelecek ve imzayı attıktan sonra iş başı yapacak. Büyük bir aksilik yaşanmaması halinde de Trabzonspor, Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maça Abdullah Avcı yönetiminde çıkacak.

Trabzonspor'da teknik direktör Eddie Newton ile yolların ayrılacağı ve Fenerbahçe derbisine Rizeli Teknik adam Abdullah Avcı ile çıkılacağı iddia edildi.


Süper Lig'in ilk 5 haftasında sadece 1 galibiyet alıp 5 puan toplayabilen Trabzonspor'da hareketli günler yaşanıyor.


Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Başakşehir mağlubiyetinin ardından bir araya gelen bordo-mavili yönetim, ortaya konan kötü futbolun faturasını teknik direktör Eddie Newton’a kesti.


NEWTON YERİNE ABDULLAH AVCI


İngiliz hocanın, maç boyunca kenar yönetiminde etkisiz kaldığı görüşüne karar veren yöneticilerin, teknik operasyon kararı aldıkları öne sürüldü. Gelen bilgilere göre kurmaylar, sezon başında da gündeme gelen Abdullah Avcı ile teması geçti.

 



FENERBAHÇE DERBİSİNDE AVCI...


İddialara göre Abdullah Avcı, kısa sürede Trabzon’a gelecek ve imzayı attıktan sonra iş başı yapacak.


Büyük bir aksilik yaşanmaması halinde de Trabzonspor, Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maça Abdullah Avcı yönetiminde çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi