Trabzonspor-Adana Demirspor maçından notlar

Spor 16.12.2020 - 18:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2747+ kez okundu.
 

Trabzonspor-Adana Demirspor maçından notlar

 Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci eleme turunda TFF 1'inci Lig ekibi Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor.   AVCI'DAN 5 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde son oynanan Hes Kablo Kayserispor maçına göre Adana Demirspor karşısında önemli rotasyon yaparak ilk 11’de 5 değişikliğe gitti. Avcı, Uğurcan, Marlon, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür ve Ekuban’ın yerine ilk 11’de Erce, Kamil Ahmet, Faruk Can, Flavio ve Plaza’ya görev verdi. Bordo-mavililerde Uğurcan, Afobe, Djaniny, Ekuban, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür ve Campi olmak üzere 7 isim kadroda yer almadı.   PLAZA VE FARUK CAN İLK KEZ Trabzonspor’da sezon başında takıma katılan ve şuana kadar sadece iki maçta toplamda 6 dakika süre alan Plaza Adana Demirspor karşılaşmasıyla birlikte ilk kez bordo-mavili forma ile 11’de sahaya çıktı. Ayrıca altyapıdan yetişen sol bek oyuncusu Faruk Can Genç de ilk kez bordo-mavililerde A takım ile resmi maça çıktı ve Adana Demirspor karşılaşmasına ilk 11’de başladı.     KULÜBEDE FORVETLER YER ALMADI Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, Adana Demirspor karşılaşmasında forvet mevkiinde Plaza’ya görev verirken, bordo-mavililerin yedek kulübesinde ise başka forvet oyuncusu yer almadı. Avcı, bu maçta takımın forvet oyuncularından Ekuban, Afobe ve Djaniny’den herhangi birini kadroya dahil etmedi. STOPERDE YİNE HUGO VE EDGAR İKİLİSİ Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı Adana Demirspor karşılaşmasında önemli değişiklikler yaparken savunmada fazla değişikliğe gitmedi. Özellikle de Avcı’nın göreve gelmesiyle birlikte savunmada sergiledikleri performans ile beğeni toplayan Edgar Ie ile Vitor Hugo bu maçta da 11’de şans buldu. Avcı beklenenin aksine Hüseyin ile Hosseini’yi kulübede oturturken, Campi de kadroya dahil edilmedi. 

 Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci eleme turunda TFF 1'inci Lig ekibi Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor.

 

AVCI'DAN 5 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde son oynanan Hes Kablo Kayserispor maçına göre Adana Demirspor karşısında önemli rotasyon yaparak ilk 11’de 5 değişikliğe gitti. Avcı, Uğurcan, Marlon, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür ve Ekuban’ın yerine ilk 11’de Erce, Kamil Ahmet, Faruk Can, Flavio ve Plaza’ya görev verdi. Bordo-mavililerde Uğurcan, Afobe, Djaniny, Ekuban, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür ve Campi olmak üzere 7 isim kadroda yer almadı.

 

PLAZA VE FARUK CAN İLK KEZ Trabzonspor’da sezon başında takıma katılan ve şuana kadar sadece iki maçta toplamda 6 dakika süre alan Plaza Adana Demirspor karşılaşmasıyla birlikte ilk kez bordo-mavili forma ile 11’de sahaya çıktı. Ayrıca altyapıdan yetişen sol bek oyuncusu Faruk Can Genç de ilk kez bordo-mavililerde A takım ile resmi maça çıktı ve Adana Demirspor karşılaşmasına ilk 11’de başladı.

 

 

KULÜBEDE FORVETLER YER ALMADI Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, Adana Demirspor karşılaşmasında forvet mevkiinde Plaza’ya görev verirken, bordo-mavililerin yedek kulübesinde ise başka forvet oyuncusu yer almadı. Avcı, bu maçta takımın forvet oyuncularından Ekuban, Afobe ve Djaniny’den herhangi birini kadroya dahil etmedi. STOPERDE YİNE HUGO VE EDGAR İKİLİSİ Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı Adana Demirspor karşılaşmasında önemli değişiklikler yaparken savunmada fazla değişikliğe gitmedi. Özellikle de Avcı’nın göreve gelmesiyle birlikte savunmada sergiledikleri performans ile beğeni toplayan Edgar Ie ile Vitor Hugo bu maçta da 11’de şans buldu. Avcı beklenenin aksine Hüseyin ile Hosseini’yi kulübede oturturken, Campi de kadroya dahil edilmedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi