TRABZONSPOR CAMİASININ ACI GÜNÜ. EFSANE İSİM HAYATINI KAYBETTİ.

Spor 22.12.2020 - 08:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1648+ kez okundu.
 

TRABZONSPOR CAMİASININ ACI GÜNÜ. EFSANE İSİM HAYATINI KAYBETTİ.

Trabzonspor'Un efsane iisimlerinden Futbolcu v, Teknik D,rektör ve Kulüp Başkanı Özkan SÜMER Hayatını kaybetti. Özkan Sümer, bir süredir kanser tedavisi gördüğü KTÜ   Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde vefat etti. Sabah saatlerinde hayatını kaybeden Sümer'in CENAZESİ BUGÜN (22 ARALIK 2020 SALI) SAAT 14:00’TE İSKENDERPAŞA CAMİİNDE KILINACAK CENAZE NAMAZINDAN SONRA MAÇKA’DA DEFNEDİLECEKTİR. ÖZKAN SÜMER KİMDİR? Özkan Sümer, 20 Kasım 1940 tarihinde Trabzon'da doğmuştu. Bordo mavili camiada daha önce hem teknik direktörlük hem de başkanlık yapan Sümer, bir dönem Galatasaray'ın da teknik direktörlüğünü yapmıştı. Özkan Sümer Konyaspor, Galatasaray, Trabzonspor, Denizlispor, Malatyaspor, Samsunspor'da teknik direktörlük görevlerinde bulunmuştu.    

Trabzonspor'Un efsane iisimlerinden Futbolcu v, Teknik D,rektör ve Kulüp Başkanı Özkan SÜMER Hayatını kaybetti.


Özkan Sümer, bir süredir kanser tedavisi gördüğü KTÜ   Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde vefat etti.


Sabah saatlerinde hayatını kaybeden Sümer'in CENAZESİ BUGÜN (22 ARALIK 2020 SALI) SAAT 14:00’TE İSKENDERPAŞA CAMİİNDE KILINACAK CENAZE NAMAZINDAN SONRA MAÇKA’DA DEFNEDİLECEKTİR.


ÖZKAN SÜMER KİMDİR?


Özkan Sümer, 20 Kasım 1940 tarihinde Trabzon'da doğmuştu. Bordo mavili camiada daha önce hem teknik direktörlük hem de başkanlık yapan Sümer, bir dönem Galatasaray'ın da teknik direktörlüğünü yapmıştı. Özkan Sümer Konyaspor, Galatasaray, Trabzonspor, Denizlispor, Malatyaspor, Samsunspor'da teknik direktörlük görevlerinde bulunmuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi