Trabzonspor’dan duygulandıran ‘mutluluğa kurşun sıkma’ mesajı

Spor 27.04.2022 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2059+ kez okundu.
 

Trabzonspor’dan duygulandıran ‘mutluluğa kurşun sıkma’ mesajı

Süper Lig’de şampiyonluğuna 1 puan uzaklıkta olan Trabzonspor, kutlamalarda silahla ateş açılmaması için yürütülen ‘Mutluluğa kurşun sıkma’ kampanyasına, içerisinde bordo mavili camiayla özdeşleşen vefat etmiş isimlerin de temsili olarak canlandırıldığı videoyla dikkati çekti.   Spor Toto Süper Lig'in 35’inci haftası öncesinde şampiyonluğu garantilemeye çok yaklaşan Trabzonspor’da bir yandan erken kutlama heyecanı sürerken, diğer yanda da kutlamalarda ateş açılmaması için yürütülen ‘Mutluluğa kurşun sıkma’ kampanyasına sıkça vurgular yapılıyor. Farkındalık oluşturup, kampanyaya destek veren Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesabından yeni videolu paylaşımda bulunarak, ‘Mutluluğa kurşun sıkma’ kampanyasına yeniden dikkati çekti. İçerisinde bordo mavili camiayla özdeşleşen vefat etmiş isimlerin de temsili olarak canlandırıldığı video, paylaşıldığı sosyal medyada ilgi gördü.  Trabzonspor’un izleyenleri duygulandıran paylaşımına da, “Dozer Cemil, Eren Bülbül, Kazım Koyuncu, Mustafa Çelik, Nazmiye Nine, Özkan Sümer ve daha niceleri... Şampiyonluk kutlamalarında aramızda olmayanları saygıyla anıyor, yanımızda olanlara coşkuyla sarılıyoruz. #MutluluğaKurşunSıkma” notunu düştü.

Süper Lig’de şampiyonluğuna 1 puan uzaklıkta olan Trabzonspor, kutlamalarda silahla ateş açılmaması için yürütülen ‘Mutluluğa kurşun sıkma’ kampanyasına, içerisinde bordo mavili camiayla özdeşleşen vefat etmiş isimlerin de temsili olarak canlandırıldığı videoyla dikkati çekti.

 

Spor Toto Süper Lig'in 35’inci haftası öncesinde şampiyonluğu garantilemeye çok yaklaşan Trabzonspor’da bir yandan erken kutlama heyecanı sürerken, diğer yanda da kutlamalarda ateş açılmaması için yürütülen ‘Mutluluğa kurşun sıkma’ kampanyasına sıkça vurgular yapılıyor. Farkındalık oluşturup, kampanyaya destek veren Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesabından yeni videolu paylaşımda bulunarak, ‘Mutluluğa kurşun sıkma’ kampanyasına yeniden dikkati çekti. İçerisinde bordo mavili camiayla özdeşleşen vefat etmiş isimlerin de temsili olarak canlandırıldığı video, paylaşıldığı sosyal medyada ilgi gördü.  Trabzonspor’un izleyenleri duygulandıran paylaşımına da, “Dozer Cemil, Eren Bülbül, Kazım Koyuncu, Mustafa Çelik, Nazmiye Nine, Özkan Sümer ve daha niceleri... Şampiyonluk kutlamalarında aramızda olmayanları saygıyla anıyor, yanımızda olanlara coşkuyla sarılıyoruz. #MutluluğaKurşunSıkma” notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi