Trabzonspor-Göztepe maçından notlar

Spor 06.01.2021 - 16:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2089+ kez okundu.
 

Trabzonspor-Göztepe maçından notlar

Trabzonspor, Süper Lig'in 17'nci haftasında Göztepe ile karşı karşıya geldi.   AVCI’DAN TEK DEĞİŞİKLİK   Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde son oynanan Fatih Karagümrük maçına göre Göztepe karşısında ilk 11’de tek değişikliğe gitti. Avcı, orta sahada Flavio’nun yerine Abdülkadir Ömür’e şans verdi. Kadro dışı bırakılan Plaza, Diabate ve Bilal’in yanı sıra sakatlığı bulunan Vitor Hugo ve izinli olan Yusuf Sarı kadroda yer almadı.   ALTYAPIDAN 8 OYUNCU KADRODA   Bordo-mavililerde Göztepe karşılaşmasının 21 kişilik kadrosuna altyapıdan yetişen 8 oyuncu dahil edildi. Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Abdulkadir Parmak ile Abdülkadir Ömür Göztepe karşısında ilk 11’de forma şansı bulurken, Hüseyin Türkmen, Ahmetcan Kaplan, Faruk Can Genç ve Safa Kınalı da kulübede yer aldı. ÖMÜR 4 HAFTA SONRA Karadeniz ekibinde, Süper Lig’in 12’nci haftasında oynanan Hes Kablo Kayserispor maçının ardından koronavirüs testi pozitif çıktığı için 3 karşılaşmada forma giyemeyen ve geçen hafta Fatih Karagümrük maçında sonradan oyuna dahil olan Abdulkadir Ömür, 4 hafta sonra ilk 11'deki yerini aldı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 17'nci haftasında Göztepe ile karşı karşıya geldi.

 

AVCI’DAN TEK DEĞİŞİKLİK

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde son oynanan Fatih Karagümrük maçına göre Göztepe karşısında ilk 11’de tek değişikliğe gitti. Avcı, orta sahada Flavio’nun yerine Abdülkadir Ömür’e şans verdi. Kadro dışı bırakılan Plaza, Diabate ve Bilal’in yanı sıra sakatlığı bulunan Vitor Hugo ve izinli olan Yusuf Sarı kadroda yer almadı.

 

ALTYAPIDAN 8 OYUNCU KADRODA

 

Bordo-mavililerde Göztepe karşılaşmasının 21 kişilik kadrosuna altyapıdan yetişen 8 oyuncu dahil edildi. Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Abdulkadir Parmak ile Abdülkadir Ömür Göztepe karşısında ilk 11’de forma şansı bulurken, Hüseyin Türkmen, Ahmetcan Kaplan, Faruk Can Genç ve Safa Kınalı da kulübede yer aldı. ÖMÜR 4 HAFTA SONRA Karadeniz ekibinde, Süper Lig’in 12’nci haftasında oynanan Hes Kablo Kayserispor maçının ardından koronavirüs testi pozitif çıktığı için 3 karşılaşmada forma giyemeyen ve geçen hafta Fatih Karagümrük maçında sonradan oyuna dahil olan Abdulkadir Ömür, 4 hafta sonra ilk 11'deki yerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi