Trabzonspor, İstanbul’a gitti

Spor 02.01.2021 - 16:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2708+ kez okundu.
 

Trabzonspor, İstanbul’a gitti

Trabzonspor, Süper Lig'in 16’ncı haftasında yarın deplasmanda Fatih Karagümrük ile oynayacağı maç için İstanbul’a gitti.   Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde saat 12.30'da basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, daha sonra havalimanına gelerek saat 15.45’te özel uçakla İstanbul’a hareket etti. Trabzonspor’un Fatih Karagümrük maçı kafilesinde Uğurcan, Erce, Arda, Hosseini, Edgar Ie, Campi, Hüseyin, Pereira, Serkan, Faruk Can, Marlon, Kamil Ahmet, Flavio, Baker, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Yusuf, Nwakaeme, Safa, Ekuban, Djnaniny ve Afobe olmak üzere toplam 22 oyuncu yer aldı. Bordo-mavililer, yarın saat 16.00’da Vodafone Park Stadı’nda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. 

Trabzonspor, Süper Lig'in 16’ncı haftasında yarın deplasmanda Fatih Karagümrük ile oynayacağı maç için İstanbul’a gitti.

 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde saat 12.30'da basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, daha sonra havalimanına gelerek saat 15.45’te özel uçakla İstanbul’a hareket etti. Trabzonspor’un Fatih Karagümrük maçı kafilesinde Uğurcan, Erce, Arda, Hosseini, Edgar Ie, Campi, Hüseyin, Pereira, Serkan, Faruk Can, Marlon, Kamil Ahmet, Flavio, Baker, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Yusuf, Nwakaeme, Safa, Ekuban, Djnaniny ve Afobe olmak üzere toplam 22 oyuncu yer aldı. Bordo-mavililer, yarın saat 16.00’da Vodafone Park Stadı’nda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi