Trabzonspor, Sivas deplasmanında 3 puan hedefliyor

Spor 02.04.2021 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2360+ kez okundu.
 

Trabzonspor, Sivas deplasmanında 3 puan hedefliyor

Süper Lig’in 32’nci haftasında yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak Trabzonspor, eksik oyuncu sayısının fazla olmasına rağmen bu mücadeleden de 3 puanla ayrılarak MKE Ankaragücü maçıyla yakaladığı çıkışı sürdürmeyi hedefliyor. Süper Lig’de iki maçlık puan kayıplarının ardından 4-1’lik MKE Ankaragücü galibiyetiyle çıkışa geçen Trabzonspor, yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor’a konuk olacak. Cezalı ve sakat oyuncu sayısının fazla olduğu bordo-mavililer, eksiklerine rağmen bu maçtan da 3 puanla ayrılarak yakaladığı çıkışı sürdürmeyi arzuluyor. Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Mete Kalkavan yönetecek.   TEK DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR Trabzonspor’da bu maç öncesi Berat, Abdülkadir Ömür ile Trondsen’in tedavileri devam ediyor. Kamil Ahmet ile Afobe’nin durumu da yapılacak son kontrollerin ardından netleşecek. Djaniny ise kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı’nın, son oynanan MKE Ankaragücü maçındaki 11’inde mecburi değişikliğe giderek cezalı Djaniny’in yerine hücum hattında Yusuf Sarı’ya forma vermesi bekleniyor. MUHTEMEL KADRO Karadeniz ekibinin muhtemel 11’i şöyle: Uğurcan - Hüseyin, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Yusuf, Yunus, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban SAKAT: Abdülkadir Ömür, Trondsen, Berat Özdemir, Kamil Ahmet-Afobe (Belirsiz) CEZALI: Djaniny 

Süper Lig’in 32’nci haftasında yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak Trabzonspor, eksik oyuncu sayısının fazla olmasına rağmen bu mücadeleden de 3 puanla ayrılarak MKE Ankaragücü maçıyla yakaladığı çıkışı sürdürmeyi hedefliyor. Süper Lig’de iki maçlık puan kayıplarının ardından 4-1’lik MKE Ankaragücü galibiyetiyle çıkışa geçen Trabzonspor, yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor’a konuk olacak. Cezalı ve sakat oyuncu sayısının fazla olduğu bordo-mavililer, eksiklerine rağmen bu maçtan da 3 puanla ayrılarak yakaladığı çıkışı sürdürmeyi arzuluyor. Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Mete Kalkavan yönetecek.

 

TEK DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR Trabzonspor’da bu maç öncesi Berat, Abdülkadir Ömür ile Trondsen’in tedavileri devam ediyor. Kamil Ahmet ile Afobe’nin durumu da yapılacak son kontrollerin ardından netleşecek. Djaniny ise kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı’nın, son oynanan MKE Ankaragücü maçındaki 11’inde mecburi değişikliğe giderek cezalı Djaniny’in yerine hücum hattında Yusuf Sarı’ya forma vermesi bekleniyor. MUHTEMEL KADRO Karadeniz ekibinin muhtemel 11’i şöyle: Uğurcan - Hüseyin, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Yusuf, Yunus, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban SAKAT: Abdülkadir Ömür, Trondsen, Berat Özdemir, Kamil Ahmet-Afobe (Belirsiz) CEZALI: Djaniny 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi