Trabzonspor taktik çalıştı

Spor 08.10.2020 - 19:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1924+ kez okundu.
 

Trabzonspor taktik çalıştı

Trabzonspor, çalışmalarını çift antrenmanla sürdürüyor. Bordo mavili takım ligin 5'inci haftasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Eddie Newton yönetiminde bugün saat 10.00 ve 17.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan çift antrenmanla çalışmalar sürdü. Sabah yapılan dayanıklılık antrenmanı sonrasında akşam çalışmasında Trabzonspor taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi.   ERZURUMSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI Bordo mavili ekip yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından 14.30’da karayolu ile Trabzon’dan Erzurum’a hareket ederek cumartesi günü Erzurumspor ile oynanacak olan hazırlık maçı için kampa girecek. 

Trabzonspor, çalışmalarını çift antrenmanla sürdürüyor. Bordo mavili takım ligin 5'inci haftasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Eddie Newton yönetiminde bugün saat 10.00 ve 17.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan çift antrenmanla çalışmalar sürdü. Sabah yapılan dayanıklılık antrenmanı sonrasında akşam çalışmasında Trabzonspor taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi.

 

ERZURUMSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI Bordo mavili ekip yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından 14.30’da karayolu ile Trabzon’dan Erzurum’a hareket ederek cumartesi günü Erzurumspor ile oynanacak olan hazırlık maçı için kampa girecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi