Trenin minibüse çarptığı kazada Suzan öldü, eşi yaşam savaşı veriyor (2)

TOKAT 05.09.2021 - 15:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1709+ kez okundu.
 

Trenin minibüse çarptığı kazada Suzan öldü, eşi yaşam savaşı veriyor (2)

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI   Edirne'den Çerkezköy istikametine giden yük trenin Tekirdağ Ergene ilçesinde hemzemin geçitte fabrika servis minibüsüne çarpışması sonucu yaşamını yitiren Suzan Aksoy'un (37) cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Aksoy'un cenazesi memleketi Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Arısu köyüne getirildi. Evli ve 3 çocuk annesi olan Suzan Aksoy, köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Aynı kazada yaralanan eşi Halil Aksoy'un (44) ise hastanede tedavisi sürüyor. Suzan Aksoy'un eşi Halil Aksoy'un dayısının oğlu Rıza Aksoy, "5-6 yıldır İstanbul'da yaşıyorlardı. 5 ay önce daire satın aldılar. Birlikte çalışıyorlardı. Hiçbir sıkıntıları yoktu. Aynı kazada eşi de vardı. Eşinin durumu da ağır. Allah çocuklarına bağışlasın" dedi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

Edirne'den Çerkezköy istikametine giden yük trenin Tekirdağ Ergene ilçesinde hemzemin geçitte fabrika servis minibüsüne çarpışması sonucu yaşamını yitiren Suzan Aksoy'un (37) cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Aksoy'un cenazesi memleketi Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Arısu köyüne getirildi. Evli ve 3 çocuk annesi olan Suzan Aksoy, köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Aynı kazada yaralanan eşi Halil Aksoy'un (44) ise hastanede tedavisi sürüyor. Suzan Aksoy'un eşi Halil Aksoy'un dayısının oğlu Rıza Aksoy, "5-6 yıldır İstanbul'da yaşıyorlardı. 5 ay önce daire satın aldılar. Birlikte çalışıyorlardı. Hiçbir sıkıntıları yoktu. Aynı kazada eşi de vardı. Eşinin durumu da ağır. Allah çocuklarına bağışlasın" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi