TRT SANATÇISI KONSERİNDE MÜZİKSEVERLERİ COŞTURDU

Kültür 05.08.2022 - 18:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 4685+ kez okundu.
 

TRT SANATÇISI KONSERİNDE MÜZİKSEVERLERİ COŞTURDU

TRT Sanatçıları, 'Alaturka Akşamlar' Müzik programı kapsamında Bursa-Mustafakemalpaşa’da yapılan konserde, müzik sevenlerini coşturdular BÜYÜK KONSER… TRT' nin ilgiyle izlenen ‘Alaturka Akşamlar’ müzik programının canlı yayını, bu hafta Bursa -Mustafakemalpaşa ilçesi Adnan Menderes Meydanı’nda gerçekleşti. Birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı programda, konuk sanatçı olarak katılan TRT Ankara Radyosu Ses Sanatçısı Meliha Yazıcı başta olmak üzere, tüm sanatçılar güzel şarkıları ile davetlileri büyüledi. TRT Müzik kanalının ‘Alaturka Akşamlar’ programı, sevenlerinin karşısına, bu hafta Bursa-Mustafakemalpaşa İlçesi’nde izleyicilerin karşısına çıktı.   Programı üç yıldan beri başarıyla sürdüren  TRT İstanbul Radyosu sanatçılarından   Mine Geçili ve İsmail Özkan’nin,bu haftanın  konukları  ise, TRT Ankara Radyosunun başarılı Ses Sanatçısı Meliha Yazıcı oldu.  Mustafakemalpaşa ilçesi Adnan Menderes Meydanı’nda canlı yapılan programda, ünlü sanatçılar birbirinden güzel şarkıları ile davetlileri coşturdular. Mine Geçili ve İsmail Özkan’ın hem sunumları, Hem de okudukları güzel şarkılarla, müzikseverlerin kalplerine adeta taht kurdular. TRT Ankara Radyosu’nun kadife sesli ,Karadenizli  ses sanatçısı Meliha Yazıcı’nın okuduğu  birbirinden güzel eserleri ile Mustafa Kemalpaşalıları coşturdu..   Mustafakemalpaşa Belediye başkanı Mehmet Okur ise TRT yönetimine ve konser veren program ekibine teşekkür etti. TRT Genel müdürlüğü, bu program sayesi ile Mustafakemalpaşa ilçesini  150 ülkeye tanıtımını yapmış oldu.. Meliha Yazıcı Kimdir? TRT Ankara Radyosu Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Meliha Yazıcı, Aslen Rize- Pazarlı olup1970 İstanbul doğumludur. Müziğe olan ilgisi ilkokuldan başlar ve orta ve Liselerarası yapılan, bölgesel ses yarışmalarında, çok sayıda bölge birincilikleri bulunuyor. Değişik koro ve müzik etkinliklerinde görev alan Yazıcı, Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisat Fakültesi’ndeki eğitiminin ardından aynı Üniversite’nin Müzik Eğitim Bölümüne öğretime başladı. Devamında ise Gazi Üniversitesi Müzik bölümünü derece ile bitirdi. 1994-2000 yılına kadar hem çeşitli liselerde müzik hocası olarak görev yaptı, hem de TRT’ de akitli sanatçı olarak koro ve Programlarda görev aldı. Meliha Yazıcı, 2001 yılında TRT’de açılan bir sınavla TRT Ankara Radyosu (TSM) Ses sanatçısı olarak göreve başladı. Meliha yazıcı, TRT ve özel kanallardaki çok sayıdaki programlara katıldı, şarkılar ve besteleri icra etti. Yurt içi ve dışında bir çok konserlere katıldı.. 13.Bölümden oluşan ve TRT’de yayınlanan bestekâr parlamenterlerin konuk edildiği  ”Gönüller Meclisi” adlı programı başta olmak üzere birçok programın hem sunucu hem de solisti olarak yer aldı. Türk musikisinde gönül veren, bu konuda marka olmuş önemli isimlerle çalışmış, program ve konserlerde yer alıp önemli eser ve besteleri okudu. İcra  ettiği yüzlerce eserler bulunuyor.. Meliha Yazıcı evli olup, iki çocuğun annesidir..

TRT Sanatçıları, 'Alaturka Akşamlar' Müzik programı kapsamında Bursa-Mustafakemalpaşa’da yapılan konserde, müzik sevenlerini coşturdular


BÜYÜK KONSER…


TRT' nin ilgiyle izlenen ‘Alaturka Akşamlar’ müzik programının canlı yayını, bu hafta Bursa -Mustafakemalpaşa ilçesi Adnan Menderes Meydanı’nda gerçekleşti. Birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı programda, konuk sanatçı olarak katılan TRT Ankara Radyosu Ses Sanatçısı Meliha Yazıcı başta olmak üzere, tüm sanatçılar güzel şarkıları ile davetlileri büyüledi.



TRT Müzik kanalının ‘Alaturka Akşamlar’ programı, sevenlerinin karşısına, bu hafta Bursa-Mustafakemalpaşa İlçesi’nde izleyicilerin karşısına çıktı.
 



Programı üç yıldan beri başarıyla sürdüren  TRT İstanbul Radyosu sanatçılarından   Mine Geçili ve İsmail Özkan’nin,bu haftanın  konukları  ise, TRT Ankara Radyosunun başarılı Ses Sanatçısı Meliha Yazıcı oldu. 


Mustafakemalpaşa ilçesi Adnan Menderes Meydanı’nda canlı yapılan programda, ünlü sanatçılar birbirinden güzel şarkıları ile davetlileri coşturdular. Mine Geçili ve İsmail Özkan’ın hem sunumları, Hem de okudukları güzel şarkılarla, müzikseverlerin kalplerine adeta taht kurdular.


TRT Ankara Radyosu’nun kadife sesli ,Karadenizli  ses sanatçısı Meliha Yazıcı’nın okuduğu  birbirinden güzel eserleri ile Mustafa Kemalpaşalıları coşturdu..

 



Mustafakemalpaşa Belediye başkanı Mehmet Okur ise TRT yönetimine ve konser veren program ekibine teşekkür etti. TRT Genel müdürlüğü, bu program sayesi ile Mustafakemalpaşa ilçesini  150 ülkeye tanıtımını yapmış oldu..


Meliha Yazıcı Kimdir?


TRT Ankara Radyosu Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Meliha Yazıcı, Aslen Rize- Pazarlı olup1970 İstanbul doğumludur. Müziğe olan ilgisi ilkokuldan başlar ve orta ve Liselerarası yapılan, bölgesel ses yarışmalarında, çok sayıda bölge birincilikleri bulunuyor.
Değişik koro ve müzik etkinliklerinde görev alan Yazıcı, Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisat Fakültesi’ndeki eğitiminin ardından aynı Üniversite’nin Müzik Eğitim Bölümüne öğretime başladı. Devamında ise Gazi Üniversitesi Müzik bölümünü derece ile bitirdi.
1994-2000 yılına kadar hem çeşitli liselerde müzik hocası olarak görev yaptı, hem de TRT’ de akitli sanatçı olarak koro ve Programlarda görev aldı.


Meliha Yazıcı, 2001 yılında TRT’de açılan bir sınavla TRT Ankara Radyosu (TSM) Ses sanatçısı olarak göreve başladı. Meliha yazıcı, TRT ve özel kanallardaki çok sayıdaki programlara katıldı, şarkılar ve besteleri icra etti. Yurt içi ve dışında bir çok konserlere katıldı..


13.Bölümden oluşan ve TRT’de yayınlanan bestekâr parlamenterlerin konuk edildiği  ”Gönüller Meclisi” adlı programı başta olmak üzere birçok programın hem sunucu hem de solisti olarak yer aldı. Türk musikisinde gönül veren, bu konuda marka olmuş önemli isimlerle çalışmış, program ve konserlerde yer alıp önemli eser ve besteleri okudu. İcra  ettiği yüzlerce eserler bulunuyor..
Meliha Yazıcı evli olup, iki çocuğun annesidir..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi