TTB’den üyelere finansman desteği

Trabzon 07.01.2021 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2864+ kez okundu.
 

TTB’den üyelere finansman desteği

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Halkbank arasında başlatılan ‘Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı’ projesi kapsamında Trabzon Ticaret Borsası (TTB) ile de protokol imzalandı. Anlaşmayla; TTB üyesi firmalar, satıcıya tahsilat güvencesi, alıcıya da 18 aya kadar vade imkânıyla ödeme esnekliği sunan anlaşmadan yararlanabilecek. Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan ile Halkbank Trabzon Bölge Koordinatörü Ömür Batur arasında ‘Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı’ anlaşması için gereken imzalar atıldı. Anlaşma kapsamında TTB üyesi firmalar, satıcıya tahsilat güvencesi, alıcıya da 18 aya kadar vade imkânıyla ödeme esnekliği sunan anlaşmadan yararlanabilecek.   TTB Başkanı Eyyüp Ergan, iş dünyasının çok ihtiyaç duyduğu finansmana ulaşmasına sektörle ilgili kurum ve kuruluşların kolaylık sağlaması ve yardımcı olması gerektiğini belirterek, bu amaca yönelik olarak borsanın de üzerine düşeni yerine getireceğini söyledi. Halkbank Trabzon Bölge Koordinatörü Ömür Batur da, "Bu protokolle Halkbank olarak tedarik zincirinde satıcıya tahsilat garantisi ve alıcıya 18 aya kadar vadeli ödeme esnekliği getirdik. Bu anlaşmanın kartı, üzerinde TOBB logosu da bulunan Paraf KOBİ Kredi Kartı olacak. TOBB logolu Paraf KOBİ Kredi Kartı, sahiplerine yapacakları satın alımlarda, esnek taksit ve vade imkânı sağlayacak. Diğer tarafta da Paraf KOBİ POS, üye iş yerlerine özel avantajlı POS fiyat modeli sunacak. TOBB üyesi alıcı ve satıcılar arasındaki nakit akışını düzenleyecek olan bu hizmetlerimizle, tedarik zincirinde tüm ticari işlemler Halkbank güvencesi ve Paraf avantajlarıyla gerçekleştirilecek" dedi. Konuşmaların ardından TTB Başkanı Eyyüp Ergan ve Halkbank Trabzon Bölge Koordinatörü Ömür Batur, Halkbank Ticari ve KOBİ Pazarlama Bölüm Müdürü Davut Ali Suiçmez, Trabzon Merkez Şube Müdürü Emin Can Yalmanoğlu, Ortahisar Şube Müdürü Önder Gökçe ve Ortahisar KOBİ Pazarlama Sorumlusu Işıl Türk’ün katılımıyla Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü imzalandı.

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Halkbank arasında başlatılan ‘Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı’ projesi kapsamında Trabzon Ticaret Borsası (TTB) ile de protokol imzalandı. Anlaşmayla; TTB üyesi firmalar, satıcıya tahsilat güvencesi, alıcıya da 18 aya kadar vade imkânıyla ödeme esnekliği sunan anlaşmadan yararlanabilecek. Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan ile Halkbank Trabzon Bölge Koordinatörü Ömür Batur arasında ‘Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı’ anlaşması için gereken imzalar atıldı. Anlaşma kapsamında TTB üyesi firmalar, satıcıya tahsilat güvencesi, alıcıya da 18 aya kadar vade imkânıyla ödeme esnekliği sunan anlaşmadan yararlanabilecek.

 

TTB Başkanı Eyyüp Ergan, iş dünyasının çok ihtiyaç duyduğu finansmana ulaşmasına sektörle ilgili kurum ve kuruluşların kolaylık sağlaması ve yardımcı olması gerektiğini belirterek, bu amaca yönelik olarak borsanın de üzerine düşeni yerine getireceğini söyledi. Halkbank Trabzon Bölge Koordinatörü Ömür Batur da, "Bu protokolle Halkbank olarak tedarik zincirinde satıcıya tahsilat garantisi ve alıcıya 18 aya kadar vadeli ödeme esnekliği getirdik. Bu anlaşmanın kartı, üzerinde TOBB logosu da bulunan Paraf KOBİ Kredi Kartı olacak. TOBB logolu Paraf KOBİ Kredi Kartı, sahiplerine yapacakları satın alımlarda, esnek taksit ve vade imkânı sağlayacak. Diğer tarafta da Paraf KOBİ POS, üye iş yerlerine özel avantajlı POS fiyat modeli sunacak. TOBB üyesi alıcı ve satıcılar arasındaki nakit akışını düzenleyecek olan bu hizmetlerimizle, tedarik zincirinde tüm ticari işlemler Halkbank güvencesi ve Paraf avantajlarıyla gerçekleştirilecek" dedi. Konuşmaların ardından TTB Başkanı Eyyüp Ergan ve Halkbank Trabzon Bölge Koordinatörü Ömür Batur, Halkbank Ticari ve KOBİ Pazarlama Bölüm Müdürü Davut Ali Suiçmez, Trabzon Merkez Şube Müdürü Emin Can Yalmanoğlu, Ortahisar Şube Müdürü Önder Gökçe ve Ortahisar KOBİ Pazarlama Sorumlusu Işıl Türk’ün katılımıyla Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi