TÜM RİZE HALKI DAVETLİDİR

Sağlık 21.04.2022 - 17:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2494+ kez okundu.
 

TÜM RİZE HALKI DAVETLİDİR

Rize’de “Ben Olsaydım” temalı bağımlılıkla mücadele çalıştayı düzenlenecek   Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları kapsamında Valiliğimiz koordinasyonunda ilimizdeki sorunların ve çözüm önerilerinin rahatlıkla dile getirilebileceği “ben olsaydım” etiketi kullanılarak İsmail Kahraman Kültür Merkezinde 26-27 Nisan tarihlerinde Bağımlılıkla Mücadele Çalıştay’ı düzenlenecektir.    26 Nisan Salı günü saat 10.30’da Sayın Valimiz Kemal ÇEBER’ in açılış konuşmasıyla başlayacak olan program, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve gönüllü kişilerin katılımı ile gerçekleştirilecektir. Çalıştaya gönüllü olan tüm halkımızı davet ediyoruz.  

Rize’de “Ben Olsaydım” temalı bağımlılıkla mücadele çalıştayı düzenlenecek

 

Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları kapsamında Valiliğimiz koordinasyonunda ilimizdeki sorunların ve çözüm önerilerinin rahatlıkla dile getirilebileceği “ben olsaydım” etiketi kullanılarak İsmail Kahraman Kültür Merkezinde 26-27 Nisan tarihlerinde Bağımlılıkla Mücadele Çalıştay’ı düzenlenecektir. 

 

26 Nisan Salı günü saat 10.30’da Sayın Valimiz Kemal ÇEBER’ in açılış konuşmasıyla başlayacak olan program, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve gönüllü kişilerin katılımı ile gerçekleştirilecektir. Çalıştaya gönüllü olan tüm halkımızı davet ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi