TURAN'DAN ALKAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİRİZE MHP'DE

Rize 01.12.2020 - 10:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1479+ kez okundu.
 

TURAN'DAN ALKAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİRİZE MHP'DE

Geçen hafta yapılan olağan genel kurul ile daha önce atamayla MHP İl Başkanı olan İhsan Alkan’a tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.       Rize Şoförler ve Otomobilciler Derneği-Cemiyeti Başkanı Turan Akbulut geçen hafta yapılan olağan genel kurulda MHP İl Başkanlığın ziyaret etti. Başkan Turan Akbulut ziyarette yaptığı konuşmada ’İl Başkanımız İhsan Alkan geçen hafta yapılan seçimde yeni bir yönetimle İl Başkanlığına seçildi. Seçilen tüm arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum.    Rize’mize hayırlı işlerde yardımcı olmalarını istediğimizi belirttik. Şoför esnafımızın da birçok sıkıntısı var. İl Başkanımızı her zaman yanımızda görmek isteriz ’dedi. MHP İl Başkanı İhsan Alkan ziyaret hakkında kısa konuşmasında ’Başkanımızın tebrik ziyaretinden memnun olduk. Sosyal mesafeye riayet ederek görüşmede bulunduk. Hepimiz Rize’miz ve bölgemiz için yapıcı eleştiri ve çalışmalarda bulunmalıyız. Cemiyetimiz önemli bir topluluktur. Ziyaretleri için Başkanımız Turan Akbulut ve yönetimine teşekkür ediyorum’ dedi.   

Geçen hafta yapılan olağan genel kurul ile daha önce atamayla MHP İl Başkanı olan İhsan Alkan’a tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

     
Rize Şoförler ve Otomobilciler Derneği-Cemiyeti Başkanı Turan Akbulut geçen hafta yapılan olağan genel kurulda MHP İl Başkanlığın ziyaret etti. Başkan Turan Akbulut ziyarette yaptığı konuşmada ’İl Başkanımız İhsan Alkan geçen hafta yapılan seçimde yeni bir yönetimle İl Başkanlığına seçildi. Seçilen tüm arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum. 

 

Rize’mize hayırlı işlerde yardımcı olmalarını istediğimizi belirttik. Şoför esnafımızın da birçok sıkıntısı var. İl Başkanımızı her zaman yanımızda görmek isteriz ’dedi. MHP İl Başkanı İhsan Alkan ziyaret hakkında kısa konuşmasında ’Başkanımızın tebrik ziyaretinden memnun olduk. Sosyal mesafeye riayet ederek görüşmede bulunduk. Hepimiz Rize’miz ve bölgemiz için yapıcı eleştiri ve çalışmalarda bulunmalıyız. Cemiyetimiz önemli bir topluluktur. Ziyaretleri için Başkanımız Turan Akbulut ve yönetimine teşekkür ediyorum’ dedi.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi