ÜNLÜ OYUCUNUN EŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

Magazin 06.10.2020 - 17:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1855+ kez okundu.
 

ÜNLÜ OYUCUNUN EŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

4 yıl önce oyunculuğu bırakarak Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşen Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral, bugün öğle saatlerinde kalp krizi geçirdi.   Çocuklarının bakıcısının fark etmesi üzerine Oral, Köyceğiz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Oral, hayatını kaybetti. Oyunculuğu bırakan ve bu sürede Nefes ve Elem Su adlarında iki çocuk sahibi olan Özgü Namal, ailesiyle Muğla Köyceğiz'de bir köye yerleşmişti. Kiraladıkları köy evinde yaşayan Namal'ın eşi Serdar Oral'ın geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybettiği öğrenildi.

4 yıl önce oyunculuğu bırakarak Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşen Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral, bugün öğle saatlerinde kalp krizi geçirdi.
 

Çocuklarının bakıcısının fark etmesi üzerine Oral, Köyceğiz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Oral, hayatını kaybetti.


Oyunculuğu bırakan ve bu sürede Nefes ve Elem Su adlarında iki çocuk sahibi olan Özgü Namal, ailesiyle Muğla Köyceğiz'de bir köye yerleşmişti.


Kiraladıkları köy evinde yaşayan Namal'ın eşi Serdar Oral'ın geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi