Ürdün’den KARADENİZ'e. 166 Türk, yurtlara yerleştirildi

Karadeniz 23.04.2020 - 10:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2737+ kez okundu.
 

Ürdün’den KARADENİZ'e. 166 Türk, yurtlara yerleştirildi

ÜRDÜN’de bulunan 166 Türk vatandaşı, Türk Hava Yolları'na ait uçakla Samsun’a getirildi.    Koronavirüs salgını nedeniyle uçuş kısıtlamasının başlatıldığı ülkelerde bulunan Türk vatandaşlarının tahliyesi sürüyor. Bu kapsamda Ürdün’de bulunan 166 Türk vatandaşı, gece yarısından sonra Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen vatandaşlar, ateşleri ölçülüp, bagajları dezenfekte edildikten sonra otobüsler ile yerleştirilecekleri yurtlara götürüldü. 

ÜRDÜN’de bulunan 166 Türk vatandaşı, Türk Hava Yolları'na ait uçakla Samsun’a getirildi. 

 

Koronavirüs salgını nedeniyle uçuş kısıtlamasının başlatıldığı ülkelerde bulunan Türk vatandaşlarının tahliyesi sürüyor. Bu kapsamda Ürdün’de bulunan 166 Türk vatandaşı, gece yarısından sonra Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen vatandaşlar, ateşleri ölçülüp, bagajları dezenfekte edildikten sonra otobüsler ile yerleştirilecekleri yurtlara götürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi