VAKA SAYILARI ARTIYOR. RİZE'DE VAKA ARTIŞI OLAN İLLER ARASINDA

Sağlık 28.06.2021 - 20:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1821+ kez okundu.
 

VAKA SAYILARI ARTIYOR. RİZE'DE VAKA ARTIŞI OLAN İLLER ARASINDA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, il il 100 bin nüfusa karşılık gelen toplam vaka sayısını gösteren haritanın güncel halini paylaştı. “VAKA SAYILARININ DÜŞÜŞ HIZI AZALSA DA…” Bakan Koca, paylaşımında “Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da bu durum normalleşmeye engel değil. Aşı, endişesiz günlere dönüşün olmazsa olmazıdır. Aşımızı yaptıralım” mesajına yer verdi. İSTANBUL VE İZMİR’DE YÜKSELİŞ VAR Güncel tabloya göre, haftalık vaka sayısı İstanbul’da 51.27’den 54.30’a, İzmir’de 25.99’dan 27.40’a yükseldi. Vaka sayıları Ankara’da ise 93.11’den 83.64’e düştü. Verilere göre en az vaka Osmaniye, Adıyaman, Hatay, Adana ve Edirne’de görüldü. Haftalık verilere göre Ağrı, Eskişehir, Kütahya, Bitlis ve Rize en çok vaka görülen iller oldu. VAKA SAYISI EN ÇOK AZALAN İLLER Bakan Koca, son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illeri de duyurdu. Koca’nın açıklamasına göre, vaka sayıları en çok Bolu, Kastamonu, Muş, Yozgat, Tokat, Erzincan, Kırşehir, Kars, Hakkari ve Kütahya’da azaldı. Koca, açıklamasında “Vaka sayılarının azalması normalleşme cesaretimizi artırıyor. Aşı ile endişeden kurtulacağız. Aşımızı yaptıralım” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, il il 100 bin nüfusa karşılık gelen toplam vaka sayısını gösteren haritanın güncel halini paylaştı.


“VAKA SAYILARININ DÜŞÜŞ HIZI AZALSA DA…”


Bakan Koca, paylaşımında “Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da bu durum normalleşmeye engel değil. Aşı, endişesiz günlere dönüşün olmazsa olmazıdır. Aşımızı yaptıralım” mesajına yer verdi.


İSTANBUL VE İZMİR’DE YÜKSELİŞ VAR


Güncel tabloya göre, haftalık vaka sayısı İstanbul’da 51.27’den 54.30’a, İzmir’de 25.99’dan 27.40’a yükseldi. Vaka sayıları Ankara’da ise 93.11’den 83.64’e düştü.


Verilere göre en az vaka Osmaniye, Adıyaman, Hatay, Adana ve Edirne’de görüldü. Haftalık verilere göre Ağrı, Eskişehir, Kütahya, Bitlis ve Rize en çok vaka görülen iller oldu.


VAKA SAYISI EN ÇOK AZALAN İLLER


Bakan Koca, son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illeri de duyurdu. Koca’nın açıklamasına göre, vaka sayıları en çok Bolu, Kastamonu, Muş, Yozgat, Tokat, Erzincan, Kırşehir, Kars, Hakkari ve Kütahya’da azaldı.


Koca, açıklamasında “Vaka sayılarının azalması normalleşme cesaretimizi artırıyor. Aşı ile endişeden kurtulacağız. Aşımızı yaptıralım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi