VALİ ÇEBER'DEN RİZESPOR'A MORAL ZİYARETİ

Spor 21.10.2021 - 12:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1766+ kez okundu.
 

VALİ ÇEBER'DEN RİZESPOR'A MORAL ZİYARETİ

 Rize Valisi Kemal Çeber, Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri'ni ziyaret ederek Çaykur Rizespor yöneticileri ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir araya geldi.     Vali Çeber'in ziyaretinde kendisini Başkan Yardımcısı Ali Haydar Er, yöneticiler Yılmaz Zehiroğlu ve Serkan Karavin, Sportif Direktör Fahri Tatan ile Çaykur Rizespor  Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu karşıladı.     23 Ekim Cumartesi günü oynaynanacak  Kasımpaşa maçında Takımımıza  başarılar dileyen Valimiz Çeber,açıklamalarında  bu maç ile beraber takımımız  çıkışa geçeceğine inandığını ifade etti.     Yapılan kahvaltının ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Vali Çeber'e Rizespor  formasını hediye etti.  
 Rize Valisi Kemal Çeber, Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri'ni ziyaret ederek Çaykur Rizespor yöneticileri ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir araya geldi.
 
 
Vali Çeber'in ziyaretinde kendisini Başkan Yardımcısı Ali Haydar Er, yöneticiler Yılmaz Zehiroğlu ve Serkan Karavin, Sportif Direktör Fahri Tatan ile Çaykur Rizespor  Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu karşıladı.
 
 
23 Ekim Cumartesi günü oynaynanacak  Kasımpaşa maçında Takımımıza  başarılar dileyen Valimiz Çeber,açıklamalarında  bu maç ile beraber takımımız  çıkışa geçeceğine inandığını ifade etti.
 
 
Yapılan kahvaltının ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Vali Çeber'e Rizespor  formasını hediye etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi