VALİ ÇEBER RİZE'NİN TANITIMI İÇİN EMİTT'TE

Kültür 14.02.2022 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2514+ kez okundu.
 

VALİ ÇEBER RİZE'NİN TANITIMI İÇİN EMİTT'TE

EMITT Fuarında Rize Stantlarına Büyük İlgi   Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT-2022), TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 25. kez kapılarını ziyarete açtı. EMITT Fuarı kapsamında İstanbul’a giden Rize Valisi Kemal Çeber, ilk olarak İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti. Valilik makamında sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Vali Çeber, günün anısına Valilik Şeref Defterini imzaladı. Valilik ziyaretin ardından Vali Çeber, EMITT-2022’nin düzenlendiği TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde Rize’li hemşehirlileri ile bir araya geldi. Stantta bulunan Şahin’i eline alarak Rize stantlarını gezen ve fotoğraf çektiren Vali Çeber, tulum ile birlikte oynanan horona da eşlik etti. Renkli görüntülere sahne olan EMITT-2022 de diğer stantların yanında Artvin ve Karabük stantlarını da gezen Vali Çeber , “ Turizm insanları kaynaştıran en büyük sevgi bağıdır” ifadelerine yer verdi. Vali Çeber, EMITT-2022 ziyaret ve incelemeleri sonrası yapmış olduğu genel değerlendirmede EMITT-2022 de Rize stantlarına gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Çeber konuşmasının devamında, “ 2021 yılında küresel pandemi sebebiyle gerçekleştirilmeyen EMITT, iki yıl aradan tekrar kapılarını turizm alanının profesyonellerine açtı. Dünyanın sayılı fuarlarından birisi olan EMITT’te ülkemizin dört bir tarafından esintiler görmekteyiz. Ülkemizin kültürel ve turizm alanında ki zenginliklerini ve imkânlarını tek bir çatı altında görmek bizleri çok mutlu ediyor. Sizlerin de bildiği gibi dünya çapında bir salgın süreci içerisindeyiz. Pandemi süreci ilk başladığında turizm alanında oluşan olumsuz tabloyu büyük oranda aşmış bulunaktayız. İlerleyen süreçte aşılama, alınan tedbirler ve vatandaşlarımızın duyarlılığı ile birlikte ilimizi ve ülkemizi turizm alanında daha da ileriye taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bu denli önemli bir fuarın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, turizmin insanları kaynaştıran en büyük sevgi olduğunu tekrar belirtmek istiyorum” dedi.

EMITT Fuarında Rize Stantlarına Büyük İlgi
 

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT-2022), TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 25. kez kapılarını ziyarete açtı.


EMITT Fuarı kapsamında İstanbul’a giden Rize Valisi Kemal Çeber, ilk olarak İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti. Valilik makamında sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Vali Çeber, günün anısına Valilik Şeref Defterini imzaladı.


Valilik ziyaretin ardından Vali Çeber, EMITT-2022’nin düzenlendiği TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde Rize’li hemşehirlileri ile bir araya geldi. Stantta bulunan Şahin’i eline alarak Rize stantlarını gezen ve fotoğraf çektiren Vali Çeber, tulum ile birlikte oynanan horona da eşlik etti.


Renkli görüntülere sahne olan EMITT-2022 de diğer stantların yanında Artvin ve Karabük stantlarını da gezen Vali Çeber , “ Turizm insanları kaynaştıran en büyük sevgi bağıdır” ifadelerine yer verdi.


Vali Çeber, EMITT-2022 ziyaret ve incelemeleri sonrası yapmış olduğu genel değerlendirmede EMITT-2022 de Rize stantlarına gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Çeber konuşmasının devamında, “ 2021 yılında küresel pandemi sebebiyle gerçekleştirilmeyen EMITT, iki yıl aradan tekrar kapılarını turizm alanının profesyonellerine açtı. Dünyanın sayılı fuarlarından birisi olan EMITT’te ülkemizin dört bir tarafından esintiler görmekteyiz. Ülkemizin kültürel ve turizm alanında ki zenginliklerini ve imkânlarını tek bir çatı altında görmek bizleri çok mutlu ediyor.


Sizlerin de bildiği gibi dünya çapında bir salgın süreci içerisindeyiz. Pandemi süreci ilk başladığında turizm alanında oluşan olumsuz tabloyu büyük oranda aşmış bulunaktayız. İlerleyen süreçte aşılama, alınan tedbirler ve vatandaşlarımızın duyarlılığı ile birlikte ilimizi ve ülkemizi turizm alanında daha da ileriye taşıyacağız.


Bu duygu ve düşüncelerle bu denli önemli bir fuarın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, turizmin insanları kaynaştıran en büyük sevgi olduğunu tekrar belirtmek istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi