Vali Ozan Balcı, devam eden yatırımları yerinde inceledi

Karadeniz 20.11.2020 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1745+ kez okundu.
 

Vali Ozan Balcı, devam eden yatırımları yerinde inceledi

TOKAT Valisi Ozan Balcı, Eğitim Tokat, Spor Tokat ve Kültür Tokat kapsamında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Tokat Valisi Ozan Balcı, yapım ve onarımı yapılan 70 yeni okul, 80 okul binasında güçlendirme ve yeni özel eğitim okul binalarının çalışmalarını yerinde inceledi.   İlk olarak Vali Ozan Balcı, eğitim yatırımları kapsamında çalışmalarında son aşamaya gelinen Tokat Uluslararası Proje İmam Hatip Okulu Kompleksinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. 32 derslik, 200 erkek, 200 kız öğrencinin barınacağı pansiyon, kapalı ve açık spor kompleksi, kütüphanesi, tatbikat mescidi gibi birçok imkanı ile eğitim verecek okulun yakında tamamlanacağını belirten Vali Ozan Balcı, "Tokat çok değerli bir eğitim yuvası daha kazanacak. Okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Devletimizin, milletimizin imkanları ile devam eden eğitim yatırımları kapsamında Tokat genelinde 2 yıl içerisinde 70 okulun yıkılıp depreme dayanıklı olarak yeniden inşa edilecek. 80 okulun güçlendirilmesi yapılacak" dedi. Spor Tokat kapsamındaki yatırımları da inceleyen Vali Ozan Balcı, Bedestenlioğlu Mahallesi’nde 8,5 milyon TL yatırım bedeli ile 4 bin 925 metrekare alanda yapılan “Sporcu Fabrikası” olarak adlandırılan “Çok Amaçlı Spor Salonu” inşaatını gezdi. Vali Ozan Balcı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan protokol ile Tokat'a yeni spor tesisleri kazandırılmaya devam ettiğini ifade ederek, çeşitli branşlar için spor salonları, atıcılık ve tenis kortu gibi bir çok sportif alanları bünyesinde barından ve kısa sürede tamamlanacak Sporcu Fabrikasının Tokat’ta spor alanında önemli katkılar sağlayacağını ve Spor Tokat kapsamında birçok sporcuyu yetiştireceğini söyledi. Son olarak Vali Ozan Balcı, Kültür Turizm yatırımları kapsamında restorasyonu tamamlanan ve çalışmaları devam eden tarihi mekanlarda incelemelerde bulundu. 

TOKAT Valisi Ozan Balcı, Eğitim Tokat, Spor Tokat ve Kültür Tokat kapsamında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Tokat Valisi Ozan Balcı, yapım ve onarımı yapılan 70 yeni okul, 80 okul binasında güçlendirme ve yeni özel eğitim okul binalarının çalışmalarını yerinde inceledi.

 

İlk olarak Vali Ozan Balcı, eğitim yatırımları kapsamında çalışmalarında son aşamaya gelinen Tokat Uluslararası Proje İmam Hatip Okulu Kompleksinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. 32 derslik, 200 erkek, 200 kız öğrencinin barınacağı pansiyon, kapalı ve açık spor kompleksi, kütüphanesi, tatbikat mescidi gibi birçok imkanı ile eğitim verecek okulun yakında tamamlanacağını belirten Vali Ozan Balcı, "Tokat çok değerli bir eğitim yuvası daha kazanacak. Okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Devletimizin, milletimizin imkanları ile devam eden eğitim yatırımları kapsamında Tokat genelinde 2 yıl içerisinde 70 okulun yıkılıp depreme dayanıklı olarak yeniden inşa edilecek. 80 okulun güçlendirilmesi yapılacak" dedi. Spor Tokat kapsamındaki yatırımları da inceleyen Vali Ozan Balcı, Bedestenlioğlu Mahallesi’nde 8,5 milyon TL yatırım bedeli ile 4 bin 925 metrekare alanda yapılan “Sporcu Fabrikası” olarak adlandırılan “Çok Amaçlı Spor Salonu” inşaatını gezdi. Vali Ozan Balcı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan protokol ile Tokat'a yeni spor tesisleri kazandırılmaya devam ettiğini ifade ederek, çeşitli branşlar için spor salonları, atıcılık ve tenis kortu gibi bir çok sportif alanları bünyesinde barından ve kısa sürede tamamlanacak Sporcu Fabrikasının Tokat’ta spor alanında önemli katkılar sağlayacağını ve Spor Tokat kapsamında birçok sporcuyu yetiştireceğini söyledi. Son olarak Vali Ozan Balcı, Kültür Turizm yatırımları kapsamında restorasyonu tamamlanan ve çalışmaları devam eden tarihi mekanlarda incelemelerde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi