VALİ USTAOĞLU: ÇOK ŞÜKÜR MERMİ İSABET ETMEDİ

Trabzon 11.06.2021 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2288+ kez okundu.
 

VALİ USTAOĞLU: ÇOK ŞÜKÜR MERMİ İSABET ETMEDİ

VALİ USTAOĞLU: ÇOK ŞÜKÜR MERMİ İSABET ETMEDİ   Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, belediye binası önünde, kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısında makam aracının altına eğilerek, mermilerin hedefi olmaktan kurtulan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı ziyaret edip, 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Ziyaretin ardından açıklama yapan Vali Ustaoğlu, “Sabah saatlerinde başkanımız, belediye binasına geldiği sırada silahlı saldırı olayı meydana geldi. Olay yeri inceleme ekipleri inceliyor. Çok şükür, belediye başkanımıza mermi isabet etmedi. Tüm ekiplerimiz olayı detaylı inceliyor. İnşallah en kısa sürede failini bulacağız. Görgü tanıkları ve olay yeri etrafındaki kamera kayıtları da incelendi. Tüm detayları ile arkadaşlarımız araştırma yapıyor. Saldırganın kimliği araştırılıyor” dedi.   BAŞKAN BIYIK: FARKINA VARAMADIM Yomra Belediye Başkanı Bıyık da sabah belediye binasına geldiğini belirterek, “Araçtan indiğim anda telefonla görüşüyordum. Çok da konunun farkına varamadım. Silah sesinin ardından karşımdaki camın patladığına şahit oldum, geri döndüğümde zaten hain kaçıyordu. Konuyla alakalı farklı bilgi sahibi değilim. Bariz bir durum var, kendimize göre bilgilerimiz var. Onları emniyetle paylaşacağız” diye konuştu.   VALİLİKTEN AÇIKLAMA Öte yandan Trabzon Valiliği'nce saldırıya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Bugün saat 08.40 sıralarında Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a belediye binası önünde aracından indiği sırada silahlı bir saldırı meydana gelmiştir. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırı ile ilgili çok yönlü araştırma başlatılmış olup görgü tanıklarının ifadeleri ve olay yerindeki kamera kayıtları ışığında eşkâli belirlenen faili arama çalışmaları hemen başlatılmıştır. Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” denildi. 

VALİ USTAOĞLU: ÇOK ŞÜKÜR MERMİ İSABET ETMEDİ

 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, belediye binası önünde, kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısında makam aracının altına eğilerek, mermilerin hedefi olmaktan kurtulan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı ziyaret edip, 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Ziyaretin ardından açıklama yapan Vali Ustaoğlu, “Sabah saatlerinde başkanımız, belediye binasına geldiği sırada silahlı saldırı olayı meydana geldi. Olay yeri inceleme ekipleri inceliyor. Çok şükür, belediye başkanımıza mermi isabet etmedi. Tüm ekiplerimiz olayı detaylı inceliyor. İnşallah en kısa sürede failini bulacağız. Görgü tanıkları ve olay yeri etrafındaki kamera kayıtları da incelendi. Tüm detayları ile arkadaşlarımız araştırma yapıyor. Saldırganın kimliği araştırılıyor” dedi.

 

BAŞKAN BIYIK: FARKINA VARAMADIM Yomra Belediye Başkanı Bıyık da sabah belediye binasına geldiğini belirterek, “Araçtan indiğim anda telefonla görüşüyordum. Çok da konunun farkına varamadım. Silah sesinin ardından karşımdaki camın patladığına şahit oldum, geri döndüğümde zaten hain kaçıyordu. Konuyla alakalı farklı bilgi sahibi değilim. Bariz bir durum var, kendimize göre bilgilerimiz var. Onları emniyetle paylaşacağız” diye konuştu.

 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA Öte yandan Trabzon Valiliği'nce saldırıya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Bugün saat 08.40 sıralarında Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a belediye binası önünde aracından indiği sırada silahlı bir saldırı meydana gelmiştir. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırı ile ilgili çok yönlü araştırma başlatılmış olup görgü tanıklarının ifadeleri ve olay yerindeki kamera kayıtları ışığında eşkâli belirlenen faili arama çalışmaları hemen başlatılmıştır. Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi