VATANDAŞ ALİ BABACAN DÖNEMİNDEKİ BOLLUĞU ARIYOR

Siyaset 21.06.2022 - 09:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1904+ kez okundu.
 

VATANDAŞ ALİ BABACAN DÖNEMİNDEKİ BOLLUĞU ARIYOR

Bilindiği gibi son zamanlarda zam gelmeyen hiçbir şey kalmadı. Zam furyasına en son ekmek de katıldı. Rize’de 250 gram ekmeğin fiyatı 5 TL olarak belirlendi. Zaten zor olan geçim kavgası daha da çetinleşti. Rize’de 3 TL’den 5 TL’ye çıkan ekmek fiyatları ülkenin de gündemine geldi. Hâlbuki Rize turizmdeki, eğitimdeki başarısıyla gündeme gelmeliydi. Yüksek istihdam oranıyla gündeme gelmeliydi. Ekmeğin kg fiyatı Ali Babacan dönemine göre neredeyse 10 katına çıktı. Mevcut durumdan ne fırıncılar ne de vatandaş memnun. İktidar partisi mensupları ise “ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler” edasıyla halkın dertlerine ilgisiz. Hal böyle olunca aklıma gelen bir anekdotu paylaşmak istedim. Bir gazeteci Rahmetli Erbakan’a “sizi vatandaşın sofrasında göremedik” demişti. Erbakan da “bir başbakan göreve geldiğinde vatandaş sofrasına birkaç çeşit daha koyabiliyorsa o başbakan her akşam o vatandaşın sofrasındadır” demişti. İşte bizler DEVA Partisi kadroları olarak vatandaşlarımızın sofrasına bir şeyler daha koyabilmek için çalışıyor ve mücadele veriyoruz. Ali Babacan’ın Ekonominin başında olduğu dönemde bollaşan sofralar ne yazık ki sonraki dönemlerde ehliyetsiz ve liyakatsiz insanların göreve gelmesiyle fakirleşti. Bu fakirleşmeyi iliklerine kadar hisseden milletimiz, inanıyoruz ki ilk fırsatta emaneti ehline teslim edecek, Ali Babacan ve Deva Partisi kadrolarına bu güzel ülkenin sorunlarını çözmesi için yetkiyi verecektir. Ecz. Muhammet Avcı                                                                           Deva Partisi Rize İl Başkanı 

Bilindiği gibi son zamanlarda zam gelmeyen hiçbir şey kalmadı. Zam furyasına en son ekmek de katıldı. Rize’de 250 gram ekmeğin fiyatı 5 TL olarak belirlendi. Zaten zor olan geçim kavgası daha da çetinleşti. Rize’de 3 TL’den 5 TL’ye çıkan ekmek fiyatları ülkenin de gündemine geldi. Hâlbuki Rize turizmdeki, eğitimdeki başarısıyla gündeme gelmeliydi. Yüksek istihdam oranıyla gündeme gelmeliydi.


Ekmeğin kg fiyatı Ali Babacan dönemine göre neredeyse 10 katına çıktı. Mevcut durumdan ne fırıncılar ne de vatandaş memnun. İktidar partisi mensupları ise “ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler” edasıyla halkın dertlerine ilgisiz.


Hal böyle olunca aklıma gelen bir anekdotu paylaşmak istedim. Bir gazeteci Rahmetli Erbakan’a “sizi vatandaşın sofrasında göremedik” demişti. Erbakan da “bir başbakan göreve geldiğinde vatandaş sofrasına birkaç çeşit daha koyabiliyorsa o başbakan her akşam o vatandaşın sofrasındadır” demişti. İşte bizler DEVA Partisi kadroları olarak vatandaşlarımızın sofrasına bir şeyler daha koyabilmek için çalışıyor ve mücadele veriyoruz.


Ali Babacan’ın Ekonominin başında olduğu dönemde bollaşan sofralar ne yazık ki sonraki dönemlerde ehliyetsiz ve liyakatsiz insanların göreve gelmesiyle fakirleşti. Bu fakirleşmeyi iliklerine kadar hisseden milletimiz, inanıyoruz ki ilk fırsatta emaneti ehline teslim edecek, Ali Babacan ve Deva Partisi kadrolarına bu güzel ülkenin sorunlarını çözmesi için yetkiyi verecektir.


Ecz. Muhammet Avcı                                                                          
Deva Partisi Rize İl Başkanı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi