VE AYKIUT KOCAMAN YENİDEN SÜPER LİGDE

Sağlık 30.01.2021 - 17:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2526+ kez okundu.
 

VE AYKIUT KOCAMAN YENİDEN SÜPER LİGDE

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'de Okan Buruk'un ardından yerine gelecek teknik direktör belli oldu. Turuncu-lacivertliler Aykut Kocaman ile prensipte anlaştığını açıkladı. Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'in yeni teknik direktörü belli oldu. Okan Buruk ile yollarını ayıran turuncu-lacivertliler, deneyimli çalıştırıcı Aykut Kocaman ile anlaştığını duyurdu. Başakşehir'in resmi hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktör Aykut Kocaman ile prensip anlaşmasına varmıştır. Detaylı bilgiler, pazartesi günü kamuoyuyla paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı. HATAYSPOR MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEDİ! Başakşehir'in yeni teknik direktörü Aykut Kocaman, turuncu-lacivertli takımın Süper Lig'in 22. haftasında Hatayspor'u konuk ettiği maçı tribünden takip ett .

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'de Okan Buruk'un ardından yerine gelecek teknik direktör belli oldu. Turuncu-lacivertliler Aykut Kocaman ile prensipte anlaştığını açıkladı.


Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'in yeni teknik direktörü belli oldu. Okan Buruk ile yollarını ayıran turuncu-lacivertliler, deneyimli çalıştırıcı Aykut Kocaman ile anlaştığını duyurdu.


Başakşehir'in resmi hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktör Aykut Kocaman ile prensip anlaşmasına varmıştır. Detaylı bilgiler, pazartesi günü kamuoyuyla paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı.


HATAYSPOR MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEDİ!


Başakşehir'in yeni teknik direktörü Aykut Kocaman, turuncu-lacivertli takımın Süper Lig'in 22. haftasında Hatayspor'u konuk ettiği maçı tribünden takip ett

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi