YILDIRIM VE KURUM RİZE'DE

Rize 03.09.2021 - 17:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1632+ kez okundu.
 

YILDIRIM VE KURUM RİZE'DE

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon’da yapımı tamamlanan millet bahçesinde incelemelerde bulundu. Kente gelen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yapımı tamamlanan millet bahçesini ziyaret etti. Yıldırım ve Kurum, Vali İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’ndan bilgi aldı. Yıldırım ve Kurum daha sonra müzeden camiye dönüştürülerek ibadete açılan Ayasofya Camii’ni ziyaret etti. Cuma namazını Ayasofya Camii’nde kılan Yıldırım ve Kurum, cami çıkışında sohbet ettiği vatandaşlar ve turistlerle fotoğraf çekildi. Yıldırım ve Kurum ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programlarına katılmak üzere Rize’ye geçti.  

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon’da yapımı tamamlanan millet bahçesinde incelemelerde bulundu.

Kente gelen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yapımı tamamlanan millet bahçesini ziyaret etti. Yıldırım ve Kurum, Vali İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’ndan bilgi aldı. Yıldırım ve Kurum daha sonra müzeden camiye dönüştürülerek ibadete açılan Ayasofya Camii’ni ziyaret etti. Cuma namazını Ayasofya Camii’nde kılan Yıldırım ve Kurum, cami çıkışında sohbet ettiği vatandaşlar ve turistlerle fotoğraf çekildi. Yıldırım ve Kurum ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programlarına katılmak üzere Rize’ye geçti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi