YAÇ ÇAY FİYATI BEKLENTİNİN ÇOK ALTINDADIR

Siyaset 15.05.2022 - 23:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1760+ kez okundu.
 

YAÇ ÇAY FİYATI BEKLENTİNİN ÇOK ALTINDADIR

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz yaptığı yazılı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyıp Erdoğan’ ın dün açıkladığı taban fiyat konusunda görüşlerini ifade etti Açıklanan Fiyat Beklentinin Çok Altındadır   CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz açıklamasında, Açıklanan çay fiyatıyla üreticilerin büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını söyleyerek, "Üreticilerin talebi 10 TL civarındaydı. İktidar havaalanının açılışında göstermiş olduğu itibarı ekonomik sıkıntı içinde yaşayan Çay Üreticileri için göstermemiştir.   Sayın Erdoğan Çayda Taban Fiyatı açıkladık dedi. Oysaki Çayda Taban Fiyat uygulaması yok. Ve bizim bu konuyla ilgili Kanun teklifimiz AKP ve MHP vekillerinin oylarıyla red edildi. Sonuç Sayın Erdoğan kendisinin ret ettiği Taban Fiyat Uygulamasını bugün varmış gibi göstermiştir. Kendisi yanıltılmıştır. Kendisi de Çay üreticilerini yanılmıştır. İlahi adalet ne diyelim" ifadelerini kullandı.                                                                                                           

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz yaptığı yazılı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyıp Erdoğan’ ın dün açıkladığı taban fiyat konusunda görüşlerini ifade etti


Açıklanan Fiyat Beklentinin Çok Altındadır
 

CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz açıklamasında, Açıklanan çay fiyatıyla üreticilerin büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını söyleyerek, "Üreticilerin talebi 10 TL civarındaydı. İktidar havaalanının açılışında göstermiş olduğu itibarı ekonomik sıkıntı içinde yaşayan Çay Üreticileri için göstermemiştir.

 

Sayın Erdoğan Çayda Taban Fiyatı açıkladık dedi. Oysaki Çayda Taban Fiyat uygulaması yok. Ve bizim bu konuyla ilgili Kanun teklifimiz AKP ve MHP vekillerinin oylarıyla red edildi. Sonuç Sayın Erdoğan kendisinin ret ettiği Taban Fiyat Uygulamasını bugün varmış gibi göstermiştir. Kendisi yanıltılmıştır. Kendisi de Çay üreticilerini yanılmıştır. İlahi adalet ne diyelim" ifadelerini kullandı.                                                                                                           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi