Yangın söndürme tüpünün tozundan önünü göremedi, yanan araca çarptı

ZONGULDAK 22.03.2022 - 10:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2540+ kez okundu.
 

Yangın söndürme tüpünün tozundan önünü göremedi, yanan araca çarptı

Sinan KABATEPE/EREĞLİ (Zonguldak), (DHA) - ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde motoru alev alan araca müdahale sırasında yangın söndürme tüpü nedeniyle yükselen tozdan önünü göremeyen motosiklet sürücüsü, yanan otomobile çarptı.   Motosikletli uyarı ile bölgeden uzaklaşırken, yangın büyümeden söndürüldü. Olay, dün akşam saatlerinde Ereğli ilçesi, Sarıkorkmaz Mahallesi'nde meydana geldi. 67 LV 709 plakalı otomobilin motoru alev alınca, sürücü aracını park ederek indi. Sürücü, çevredekilerin de yardımı ile alevlere müdahale etmeye başladı. Yangın söndürme tüpünün tozları da sis gibi etrafı kapladı. Bu sırada önünü göremeyen bir motosiklet sürücüsü, yanan otomobile çarptı. Çevredekilerin uyarısı ile motosikletli bulunduğu yerden hızla uzaklaştı. Otomobildeki yangın büyümeden söndürülürken, aracın motor kısmı hasar gördü. O anlar, güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. (DHA) FOTOĞRAFLI

Sinan KABATEPE/EREĞLİ (Zonguldak), (DHA) - ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde motoru alev alan araca müdahale sırasında yangın söndürme tüpü nedeniyle yükselen tozdan önünü göremeyen motosiklet sürücüsü, yanan otomobile çarptı.

 

Motosikletli uyarı ile bölgeden uzaklaşırken, yangın büyümeden söndürüldü. Olay, dün akşam saatlerinde Ereğli ilçesi, Sarıkorkmaz Mahallesi'nde meydana geldi. 67 LV 709 plakalı otomobilin motoru alev alınca, sürücü aracını park ederek indi. Sürücü, çevredekilerin de yardımı ile alevlere müdahale etmeye başladı. Yangın söndürme tüpünün tozları da sis gibi etrafı kapladı. Bu sırada önünü göremeyen bir motosiklet sürücüsü, yanan otomobile çarptı. Çevredekilerin uyarısı ile motosikletli bulunduğu yerden hızla uzaklaştı. Otomobildeki yangın büyümeden söndürülürken, aracın motor kısmı hasar gördü. O anlar, güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. (DHA) FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi