YANLIŞ SİSTEM VE TORPİL ÖĞRENCİLERİN HAYALLERİNİ YOK EDİYOR

Siyaset 12.09.2022 - 14:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2607+ kez okundu.
 

YANLIŞ SİSTEM VE TORPİL ÖĞRENCİLERİN HAYALLERİNİ YOK EDİYOR

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı   Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk Deniz 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaptı.   “AİLELERİN VE ÖĞRENCİLERİN HAYALLERİ YANLIŞ SİSTEM VE TORPİL DÜZENİ YÜZÜNDEN YOK EDİLMEKTE” Aydınlık yarınların büyükleri olan çocuklarımızın yeni eğitim-öğretim yılında; başarılı, huzurlu ve sağlıklı bir dönem geçirmelerini dileyerek sözlerine başlayan Deniz yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Türkiye’de mevcut iktidarın uyguladığı yanlış politikalar yüzünden her alanda olduğu gibi eğitim alanında da öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz yanlış ve sürekli değiştirilen eğitim sistemi yüzünden adeta bir denek olarak kullanılmakta, gençlerimizin geleceğiyle oynanmakta, ailelerin ve öğrencilerin daha iyi bir gelecek hayali yarattıkları torpil düzeni yüzünden yok edilmektedir.   “TÜM BU OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN EĞİTİME GÖNÜL VEREN ÖĞRETMENLERE ŞÜKRAN BORCUMUZ VAR”   Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hak ettiği değeri vermeyen bu düzeni değiştireceğimiz günlere çok az kaldı. Şu an tüm bu olumsuzluklara rağmen onurla mesleğini sürdüren, bu kutsal mesleğe gönül vermiş öğretmenlerimize olan şükran borcumuzu ifade ediyor, tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında yürekten başarılar diliyorum.” Dedi.  

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

 

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk Deniz 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaptı.

 

“AİLELERİN VE ÖĞRENCİLERİN HAYALLERİ YANLIŞ SİSTEM VE TORPİL DÜZENİ YÜZÜNDEN YOK EDİLMEKTE”

Aydınlık yarınların büyükleri olan çocuklarımızın yeni eğitim-öğretim yılında; başarılı, huzurlu ve sağlıklı bir dönem geçirmelerini dileyerek sözlerine başlayan Deniz yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Türkiye’de mevcut iktidarın uyguladığı yanlış politikalar yüzünden her alanda olduğu gibi eğitim alanında da öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz yanlış ve sürekli değiştirilen eğitim sistemi yüzünden adeta bir denek olarak kullanılmakta, gençlerimizin geleceğiyle oynanmakta, ailelerin ve öğrencilerin daha iyi bir gelecek hayali yarattıkları torpil düzeni yüzünden yok edilmektedir.

 

“TÜM BU OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN EĞİTİME GÖNÜL VEREN ÖĞRETMENLERE ŞÜKRAN BORCUMUZ VAR”

 

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hak ettiği değeri vermeyen bu düzeni değiştireceğimiz günlere çok az kaldı. Şu an tüm bu olumsuzluklara rağmen onurla mesleğini sürdüren, bu kutsal mesleğe gönül vermiş öğretmenlerimize olan şükran borcumuzu ifade ediyor, tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında yürekten başarılar diliyorum.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi