YARGITAY'A 11 YENİ ÜYE. RİZELİ BİR İSİM DE VAR

Türkiye 27.11.2020 - 15:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3635+ kez okundu.
 

YARGITAY'A 11 YENİ ÜYE. RİZELİ BİR İSİM DE VAR

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), dikkat çeken atamalara imza attı. HSK, İstanbul ve Ankara Cumhuriyet Başsavcıları İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman'ın arasında bulunduğu 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti. Seçilen üyeler arasında Rizeli bir isimde var. Rize ardeşeli Ahmet ÇİÇEKLİ İşte diğer isimler; Yüksel Kocaman İrfan Fidan Canel Rüzgar Fuzuli Aydoğdu Mustafa Beyhan Ahmet Çiçekli Kemal Güngör Mustafa Ercan Mustafa Doğan Savaş Şahinsoy Ahmet ÇİÇEKLİ Kimdir?   Aslen Ardeşenli olup, 1973 yılında Rize/Çayeli’nde dünyaya geldi. 1996’da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Sırasıyla; 1999’da Zonguldak Cumhuriyet Savcılığı, 2003’te Pülümür Cumhuriyet Savcılığı, 2005 yılında Hopa Cumhuriyet Savcılığı, 2008’de Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı, 2011’de Kilis, 2017 yılına kadar Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı ve Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten Ahmet Çiçekli HSK yaz kararnamesiyle Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı. Çiçekli, Evli ve üç çocuk babasıdır.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), dikkat çeken atamalara imza attı. HSK, İstanbul ve Ankara Cumhuriyet Başsavcıları İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman'ın arasında bulunduğu 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti.


Seçilen üyeler arasında Rizeli bir isimde var. Rize ardeşeli Ahmet ÇİÇEKLİ


İşte diğer isimler;

Yüksel Kocaman
İrfan Fidan
Canel Rüzgar
Fuzuli Aydoğdu
Mustafa Beyhan
Ahmet Çiçekli
Kemal Güngör
Mustafa Ercan
Mustafa Doğan
Savaş Şahinsoy


Ahmet ÇİÇEKLİ Kimdir?
 

Aslen Ardeşenli olup, 1973 yılında Rize/Çayeli’nde dünyaya geldi. 1996’da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Sırasıyla; 1999’da Zonguldak Cumhuriyet Savcılığı, 2003’te Pülümür Cumhuriyet Savcılığı, 2005 yılında Hopa Cumhuriyet Savcılığı, 2008’de Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı, 2011’de Kilis, 2017 yılına kadar Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı ve Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten Ahmet Çiçekli HSK yaz kararnamesiyle Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı.


Çiçekli, Evli ve üç çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi