YAŞ ÇAY İÇİN ÜRETİCİYE DESTEK VERDİ YÜZDE 50'Sİ ....

27.06.2022 - 19:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2039+ kez okundu.
 

YAŞ ÇAY İÇİN ÜRETİCİYE DESTEK VERDİ YÜZDE 50'Sİ ....

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa DESTİCİ'den Çay Üreticisine Tam Destek geldi. Katıldığı Rize İl Kongresinde, Çay Kanunu Teklifi, Çay üreticisinin talepleri ve Rize gündemi ile alakalı önemli açıklamada bulunan Sayın DESTİCİ; Yaş Çay Taban Fiyatını konsey değil, Rize'li Sayın Cumhurbaşkanımız açıklar dedi. Yedi yıldır 13 kuruş olan  Destekleme tutarının  da 135 artışla  30 kuruşa çıkartıldığını, bununda yine Ağustos ayında  sezon öncesi 100 arttırılarak,  en az 1 TL yapılması gerektiğini ifade etti.  Çay Üreticisinin Promosyon Haklarını tekrar dile getiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ,  Çay Parası ödemelerine karşılık Kamu Bankalarında Yatan 6 Milyar TL nin kullanımından doğan hakları çay Üreticisine verilmeli. Bizde bunun sonuna kadar takipçisi olacağız dedi.  Son olarakta Artan gübre fiyatları karşısında Üretici desteklenmeli ve gübrenin 50 lik kısmı sübvanse edilerek,  karşılanmalı açıklamasında bulundu. İl kongresinde Partisine katılan Derepazarı Belediye Başkanı Selim METİN'e rozet takdiminde bulundu.  Parti teşkilatı tarafından coşkulu bir  şekilde karşılanan Sayın DESTİCİ, İyidere, Derepazarı ve  Merkez ilçe Parti binalarının açılışınıda gerçekleştirdi. Ayrıca Güneysu İlçe Başkanlığı içinde Mustafa SARUHAN Beyi atadı. Rize teşkilatından ve parti çalışmalarından çok memnun olan Sayın DESTİCİ akşam 21:30 uçağı ile Rize-Artvin Havalimanından Rize'den ayrıldı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa DESTİCİ'den Çay Üreticisine Tam Destek geldi.


Katıldığı Rize İl Kongresinde, Çay Kanunu Teklifi, Çay üreticisinin talepleri ve Rize gündemi ile alakalı önemli açıklamada bulunan Sayın DESTİCİ;

Yaş Çay Taban Fiyatını konsey değil, Rize'li Sayın Cumhurbaşkanımız açıklar dedi.

Yedi yıldır 13 kuruş olan  Destekleme tutarının  da 135 artışla  30 kuruşa çıkartıldığını, bununda yine Ağustos ayında  sezon öncesi 100 arttırılarak,  en az 1 TL yapılması gerektiğini ifade etti. 


Çay Üreticisinin Promosyon Haklarını tekrar dile getiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ,  Çay Parası ödemelerine karşılık Kamu Bankalarında Yatan 6 Milyar TL nin kullanımından doğan hakları çay Üreticisine verilmeli. Bizde bunun sonuna kadar takipçisi olacağız dedi.  Son olarakta Artan gübre fiyatları karşısında Üretici desteklenmeli ve gübrenin 50 lik kısmı sübvanse edilerek,  karşılanmalı açıklamasında bulundu.


İl kongresinde Partisine katılan Derepazarı Belediye Başkanı Selim METİN'e rozet takdiminde bulundu.  Parti teşkilatı tarafından coşkulu bir  şekilde karşılanan Sayın DESTİCİ, İyidere, Derepazarı ve  Merkez ilçe Parti binalarının açılışınıda gerçekleştirdi. Ayrıca Güneysu İlçe Başkanlığı içinde Mustafa SARUHAN Beyi atadı. Rize teşkilatından ve parti çalışmalarından çok memnun olan Sayın DESTİCİ akşam 21:30 uçağı ile Rize-Artvin Havalimanından Rize'den ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi