YAZ ÖZÜR DİLEYECEKSİN YA DA ...

Türkiye 27.06.2022 - 16:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1737+ kez okundu.
 

YAZ ÖZÜR DİLEYECEKSİN YA DA ...

Sedat Peker, görüntülerini yayınlamakla tehdit etti! Cem Küçük'ten 'emeklilik' sinyali geldi   Sedat Peker'in tehdit ettiği, Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, "Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar, Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor ya da emekli oluyor" sözleriyle emeklilik sinyali verdi.    Sedat Peker'den "Blöf yapıyor. Elinde belge falan yok" diyen Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'e tehdit geldi.    Peker'in kullandığı iddia edilen, "Freud’un Talebesi" adlı Twitter hesabından, "Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ya çıkıp televizyonda REİS SEDAT PEKER hakkında yanılmışım, özür diliyorum diyeceksin ya da 2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek. Seçim senin!" mesajı paylaşıldı.   Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük ise yazısında emeklilik sinyali verdi.   "Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar, Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor ya da emekli oluyor" diyen Küçük yazısında, "Bugün siyaset dışında bir şeyler yazmak istiyorum. İç politika, dış politika derken bazen kendimizi unutuyoruz. Bu hayatı iyi yaşamak lazım. Tabii iyi yaşamaktan kasıt ne? Yüz sene önce insanların şimdiki şart ve teknolojileri yoktu. Bundan yüz sene sonra nasıl bir imkân olacak bilmiyoruz...Eflatun’un dediği gibi; hayata fazla hazırlanmaktan insanlar onu yaşayamıyorlar... Bugün yaparım, yarın yaparım diye diye vakit gelmiyor..." yorumunu yaptı.    Öte yandan Twitter'daki 'Ankara Kuşu' adlı hesap da Cem Küçük'ün "sağlık sorunları nedeniyle TGRT'den ayrılacağını" iddia etti.

Sedat Peker, görüntülerini yayınlamakla tehdit etti! Cem Küçük'ten 'emeklilik' sinyali geldi

 

Sedat Peker'in tehdit ettiği, Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, "Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar, Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor ya da emekli oluyor" sözleriyle emeklilik sinyali verdi.


 
 Sedat Peker'den "Blöf yapıyor. Elinde belge falan yok" diyen Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'e tehdit geldi. 

 

Peker'in kullandığı iddia edilen, "Freud’un Talebesi" adlı Twitter hesabından, "Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ya çıkıp televizyonda REİS SEDAT PEKER hakkında yanılmışım, özür diliyorum diyeceksin ya da 2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek. Seçim senin!" mesajı paylaşıldı.

 

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük ise yazısında emeklilik sinyali verdi.

 

"Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar, Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor ya da emekli oluyor" diyen Küçük yazısında, "Bugün siyaset dışında bir şeyler yazmak istiyorum. İç politika, dış politika derken bazen kendimizi unutuyoruz. Bu hayatı iyi yaşamak lazım. Tabii iyi yaşamaktan kasıt ne? Yüz sene önce insanların şimdiki şart ve teknolojileri yoktu. Bundan yüz sene sonra nasıl bir imkân olacak bilmiyoruz...Eflatun’un dediği gibi; hayata fazla hazırlanmaktan insanlar onu yaşayamıyorlar... Bugün yaparım, yarın yaparım diye diye vakit gelmiyor..." yorumunu yaptı. 

 

Öte yandan Twitter'daki 'Ankara Kuşu' adlı hesap da Cem Küçük'ün "sağlık sorunları nedeniyle TGRT'den ayrılacağını" iddia etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi