YAZICI RİZE'DE ÇOCUK SALLADI

Siyaset 11.06.2021 - 14:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2864+ kez okundu.
 

YAZICI RİZE'DE ÇOCUK SALLADI

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Rize milletvekili Hayatı YAZICI Halk ve esnaf ziyaretleri için Rize de Rize il başkanı İshak Alim ve partililerle Rize Sahıl camiinde Cuma namazını eda eden Yazıcı Sahil Cami parkında çocuklarıla şakalaştı ve salıncaklarını salladı. Yazıcı daha sonra şehirde partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu . Rize’den Kalkandere ilçesine geçecek olan Yazıcı temaslarına esnaf ziyaretleriyle devam edeceği öğrenildi. .

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Rize milletvekili Hayatı YAZICI Halk ve esnaf ziyaretleri için Rize de


Rize il başkanı İshak Alim ve partililerle Rize Sahıl camiinde Cuma namazını eda eden Yazıcı Sahil Cami parkında çocuklarıla şakalaştı ve salıncaklarını salladı. Yazıcı daha sonra şehirde partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu .


Rize’den Kalkandere ilçesine geçecek olan Yazıcı temaslarına esnaf ziyaretleriyle devam edeceği öğrenildi. .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi